AKTUELNO

Glasovima publike su u samu završnicu došle Saška Antić, Jovana Butorović i Petra Kuzmanović.

Na programu Televizije Pink emitovalo se finale "Adria's Top Modela". Ukupno 15 devojaka se tokom dva meseca takmičenja borilo da svojim radom i trudom stignu do same završnice ovog takmičenja, a samo njih pet je uspelo da odgovori na sve izazove i bori se u samoj završnici takmičenja "Adria's Top Model".

Tim koji je tokom dva meseca učio devojke kako da prevaziđu sve prepreke i odgovore na sve zadatke su manekenka Tatjana Bašević, kreator Boško Jakovljević i fotograf Dušan Petrović.

Foto: YouTube screenshot

U finalu su se našle Jelena Jošanović, Saška Antić, Petra Kuzmanović, Jovana Butorović i Marija Ilić, a publika je SMS porukama podržala svoje favorite, pa su se tako u top tri našle Saška Antić, Jovana Butorović i Petra Kuzmanović, a odlukom žirija Saška i Petra su stigle u top dva.

Pobednica ovog šou programa će potpisati ugovor sa modnom agencijom u Švajcarskoj, a krasiće i naslovnu stranicu prestižnog časopisa "Maxim".

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen

Na žirjiu nije bila laka odluka, a pobednica prvog "Adria's Top Modela" je Saška Antić!

Foto: Printscreen

Foto: Adria's Top Model/Dušan Petrović

Saška Antić ima 18 godina i iz Niša je. Saška je o sebi, kako je kazala, kroz ovo takmičenje naučila dosta, a jedna od glavnih osobina, po mišljenju žirija, koja ju je istakla u „Adria’s Top Modelu“ svakako je izdržljivost.

Autor: J. Vučić

#Adria's top model

#Petra Kuzmanović

#Saška Antić

#Takmičenje

#emisija

'