AKTUELNO

Blogerki se ovo neće dopasti!

U toku večerašnje emisije voditelj Milan Milošević vodi intervjue sa učesnicima čiji su postupci obeležili proteklu nedelju. Nakon Lune Đogani, druga sagovornica je bila Stanija Dobrojević. Dobrojevićeva je imala burnu nedelju prepunu događaja, od proslave rođendana do mnogobrojnih svađa sa zadrugarima. Sve ovo je zanimalo voditelja, pa je polako otvarao teme jednu za drugom.

Foto: TvPink Printscreen

Milana je zanimalo koga Stanija ceni u kući, ko joj je najdraži zadrugar i u koga ima najviše poverenja.

Ni u koga u kući nemam poverenje, ali imam sa kim mogu da razgovaram. Lepi Mića mi je i dalje jedan od najbližih ljudi, ali imam osećaj da nemam pravog sagovornika. Osećam se kao da ne pripadam u stvari ovde. Ja osećam kao da se vremenom degradiram, slušam psovke - požalila se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim su porazgovarali o Stanijom mišljenju o Luni i o tome kako se ona predstavila u Zadruzi, tj. da li je uspela da ispravi sliku o sebi koju je blogerka ostavila nakon prve sezone, kao i o trenutnom odnosu dve zadrugarke.

Nju boli samo moja kritika. Možda me gleda kao konkurenciju. Ja nisam ništa loše rekla, što nije argumentovano ovde snimcima i njenim postupcima. Ja nemam ništa protiv nje. U životu ne možeš da se opereš od svojih postupaka, možeš samo da ideš napred. Ona može sa Markom da pokaže da može da ima svoju vezu, da nije samo ljubavnica, ali se sve svodi na tu stolicu. Nemoj svoju intimu tako davati na tacnu - rekla je Dobrojevićeva, pa dodala:
Ja nisam neko ko morališe, ja samo komentarišem. Devojku od 22 godine bolje da su poslali na fakultet, nego u rijaliti da se sve svede na odnose i stolicu. Treba da se pokaže u boljem svetlu. Ona kaže: "Ja sam iskrena, druge nisu". Ne, devojko, ne rade svi to što ti radiš. Luna ima potencijal, ali fali tu malo šlifa i vaspitanja. Ne dopada mi se to što na moj komentar ide đonom, odmah hejt. Marko je nju kao iskusniji hteo da usmeri na pravi put - dodala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Miloševića je dalje zanimalo kako Dobrojevićeva gleda na Marka Miljkovića i da li bi njihov odnos bio drugačiji da nema Lune, kao i da li ovo se ovo dvoje zadrugara iskreno vole ili igraju igru.

Oboje igraju igru, ali više emocija pokazuje Luna. On je iskusniji, stariji, proračunatiji, ali je i te kako branio njihovu vezu. Dopadalo mi se to njegovo ponašanje kad je promišljen - prokomentarisala je Stanija, pa je navela da bi se družila sa Markom da nema Lune, ali da u ovoj situaciji to nikada ne bi uradila jer je drug:
Ja nikad to ne bih namerno uradila, Luni bi to smetalo. Ne bih ni sa Davidom. Druge žene nisu u mom fazonu, ja kad sam drug, ja sam drug.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je pitao Staniju zašto Jovani Tomić Matoroj i Sanji Stanković zasmetalo to što je Pavle Jovanović rekao za Stankovićevu da je čuo da je prostitutka, a sa Markom imaju okej odnos iako je i on to ranije iznosio. Stanija je imala komentar.

Ne znam zašto se to zataškava. Moguće je da neko nekoga drži u šaci - odgovorila je Stanija.

Zatim je dodala da bi se sa Matorom verovatno družila da nema Sanje, kao i da bi njen odnos sa Davidom Dragojevićem bio bolji da nije bilo Aleksandre Subotić i Ane Korać. Za Anu je takođe izjavila da bi se verovatno bolje družila, da nije u sukobu sa njenom najboljom drugaricom Sorajom Vučelić.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je upitao i Staniju za koju devojku misli da je najnemoralnija, kao i koji zadrugar ima đon umesto obraza.

Luna nema sistem vrednosti. A što se đona umesto obraza tiče, samo pet zadrugara možda ovde ima prave sisteme vrednosti, ali neću da navodim ko su ostali. Eto, Ljuba. Ljuba je neko ko je hodajuće zlo - rekla je Stanija.

Milana je dalje zanimalo da li postoji muškarac koji bi joj se dopao u kući, na šta je Dobrojevićeva odgovorila da ne postoji, i da ne bi mogao ni da se sastavi ceo od prisutnih ukućana, ali da joj se najviše sviđa glava Alekse Savića, Davidovo telo i promišljenost Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom kraju intervjua voditelja je zanimalo da li joj je prijao kompliment Davidove majke Biljane, kao i koji je zadrugar najviše razočarao.

Naravno da mi je prijao i drago mi je što je to izjavila, to je samo njena preterana briga za sina. Ona to sigurno ne bi izjavila da misli da je Ana dobra za njega. Miki mi je najveće razočaranje, mnogo sam ga gotivila, ali ispao je baš onako kvaran, podmuklo seljački.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!M.P.

#Stanija Dobrojević

#Zadruga 2

'