AKTUELNO

Ova godina za popularnu pevačicu nije najbolje počela.

Majka pevačice Jelene Karleuše, Divna Karleuša, preminula je 3. marta u Beogradu u svojoj porodičnoj kući nakon teške bolesti sa kojom se borila poslednje tri godine. To je najteže palo njenoj ćerki jedinici, koja je odmah ošišala svoju kosu na kratko.

Foto: E-stock, Printscreen Instagram

Jelenina koleginica, pevačica Marija Šerifović, dala je Karleuši veliku podršku nakon svih turbulentnih dešavanja koja su je zatekla u proteklih nekoliko meseci, a koja se skoro svakodnevno komentarišu u javnosti.

Foto: Kobra

Ja se nisam oglašavala javno kada su nju pogodile sve te situacije. Mislim da su to za svakog živog čoveka psihološko-duševni udarci, ali Jelena je lavica. Treba malo vremena da se duša oporavi, iako rane nikad ne zarastu, ali da se barem flasteri lepo zalepe, jer ima supruga i dvoje divne dece. I sigurno sam da će ona ubrzo stati na noge - rekla je Marija.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

U nastavku razgovora Marija Šerifović dotakla se i kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život u Nemačkoj kada mladić pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole pod velikom brzinom udario u automobil u kom je bio Šaulić.

Foto: TvPink Printscreen

Sve što sam uspela da naučim on je to negde prepoznao, voleo je način na koji pevam, voleo je da ponekad radimo zajedno! Ja imam veliku tremu, ali nikada nisam imala takvu kao kada je on mene pozvao da ja njemu budem gost na koncertu. To mi je bilo 'vau'. Mislila sam si: "Šta ću mu ja, to mi je bila prelepa uspomena" - objasnila je Šerifovićeva.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: PINK.RS NA LICU MESTA! Jeziv prizor u Surčinu: IZGORELI DŽIP GOCE BOŽINOVSKE PREVRNUT NA KROV! Delovi auta rasuti po livadi, bandera srušena, sve spaljeno! (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

#Jelena Karleuša

#Marija Šerifović

'