AKTUELNO

Priprema spektakularan koncert, a sada se prisetila svojih početaka.

Naša proslavljena pevačica Snežana Đurišić uveliko priprema spektakularan koncert koji je zakazan za 17. april u Sava centru.

Ona je pred kamerama najgledanije emisije o poznatima "Premijera" ispričala zašto je baš ovaj prostor izabrala da u njemu održi koncert.

Foto: TvPink Printscreen

Zahuktali početak, bolje se čuje i emituje, bolje se uživa u muzici u jednom prostoru kakav je Sava centar. Hale su možda za rokere. Mada nemam ništa protiv narodnjaka koji su to tamo radili koncerte - rekla je pevačica.

U susret ovom spektaklu, ona se prisetila svojih početaka, te je ispričala jedan događaj koji će joj zauvek ostati u sećanju.

Foto: TvPink Printscreen

Izlazim da pevam i imam blokadu, ne znam kako počinje pesma, celu prvu strofu sam smislila i izmislila, dignute glave, sa osmehom na licu, znoj mi je curio niz leđa - navela je Snežana.

Pevačica već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa ginekologom Vanjom Miloševićem, a kako otkriva, njihov odnos je idiličan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŠIŠKE, PAŽ FRIZURA I SMRKNUTA FACA! Ova zadrugarka danas puni 33 godine, a ovako je izgledala kao devojčica! (FOTO)

Mene uopšte nije teško pratiti. To biste morali da pitate mog partnera. Ja mogu da kažem da njega nije teško pratiti s obzirom na to da je čovek koji je vrlo uspešan u svojoj profesiji, problema nema. Na tu temu sarađujemo, tu smo jedno za drugo, to je posao koji je samo posao, ništa više od toga -  zaključila je Snežana Đurišić.

Ukoliko ste propustili da pogledate ceo intervju sa ovom pevačicom, to možete učiniti u snimku koji sledi.

R. L.

#Premijera

#Snežana Đurišić

'