AKTUELNO

Niko nije mogao da je odvoji od majčinog tela.

Proslavljena radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je 3. marta u svom domu, nakon duge i teške bolesti. Ovaj gubitak najteže je pao njenoj ćerki, popularnoj pevačici Jeleni Karleuši, kojoj je majka bila najvažnija osoba na svetu.

Foto: E - Stock

PROČITAJTE JOŠ: KIJE NEMA NI NA VIDIKU! Evo sa kim je uhvaćen Sloba Radanović! (VIDEO)

Kada je došla sa nastupa u inostranstvu, sačekala ju je ova tragična vest, a kada je ugledala mrtvu Divnu, nije mogla da se odvoji od nje. Satima ju je grlila, ljubila i neutešno plakala.

Ona nije bila svesna šta ju je snašlo, pogotovo kad je ušla u kuću i videla Divnu kako leži mrtva. Zagrlila je, kukala, ljubila... Nije mogla da se odvoji od nje. Prijatelji, tetka i brat pustili su je da se isplače, ali scena je bila tužna i jeziva - kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Uz pomoć tetke Danijele i prijateljice Jelena je okupala majku, a potom joj je obukla najlepšu garderobu i našminkala je. Više puta je ponavljala i postavljala joj pitanje zašto ju je ostavila, zašto je morala da ode i da li zna koliko je voli, ali, nažalost, nije mogla da dobije odgovor na to. Nekoliko sati nije se razdvajala od Divne. Gledala ju je bez treptaja, ridala i mazila je sve vreme. Ona od šoka ni sa kim nije progovarala, a u nekoliko navrata je i vrištala. Njen najbolji prijatelj i menadžer Zoran Birtašević nije je ispuštao iz vida nijedne sekunde, a usput se trudio da završava obaveze oko sahrane telefonskim putem. Jelenina tetka Danijela i drugarica Jovana Dakić takođe su bile tu i pazile je jer je bila u teškom stanju.

Karleuša se sada malo po malo oporavlja od ovog gubitka, te je počela i ponovo da radi, ali ovaj veliki gubitak će nositi sa sobom u srcu tokom celog života.

Pink.rs

#Divna Karleuša

#Jelena Karleuša

'