AKTUELNO

Od njihove vike orila se Bela kuća.

Stanija Doborijević je tokom emisije "Pitanja gledalaca" priznala milionskom auditorijumu da joj se Suzana Perović zaklela u najmilije da više neće progovoriti sa Mikijem Đuričićem nakon što su raskinuli svoju vezu.

Tokom večeri je Perovićeva promenila mišljenje i negirala da je ovo priznala Dobrojevićevoj pod izgovorom da se ne seća.

Foto: TvPink Printscreen

Ako puste klip da si ti u pravu, ja ću ti se javno izviniti - rekla je Suzana.
Nismo ga ogovarale. Ti si prišla sa mnom da popijemo kafu. Zaklela si mi se da nećeš više progovoriti sa njim. Rekla sam joj da će se pomiriti za tri dana i da se ne kune - istakla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Mikija su ove reči potpuno razbesnele, a naročito Suzanino ponašanje kada je ona tvrdila da se ne seća da je to izgovorila.

Čuješ li ti pitanja? To je posledica tvojih postupaka - prekoreo je Đuričić Suzanu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da ako sam to uradila, da sam luda. Bio je to najnormalniji razgovor. Ona je okrenula priču u svoju korist. Ti mene dovodiš do ludila - vikala je Suzana na Mikija.
Prestani da lažeš! Žalim te što lažeš toliko? Probaj da kreneš za mnom. Nokautiraću te. Žena je rekla da nećeš progovoriti sa mnom. Ti si najveći lažov. Ne mogu više da te branim. Okreće opet priču da Stanija nije rekla. Ženo, zakuneš se u najmililje i ne možeš da se setiš - besno je rekao Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Zorica ZAPRETILA Sanji da će se OBRAČUNATI sa njom, Matora se NAOŠTRILA, pa se unela pevačici u lice! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'