AKTUELNO

Obezbeđenje ih razdvajalo.

Sanja Stanković i Zorica Marković tokom jučerašnjeg dana ušle su u najžešći sukob do sada koji je krenuo od svađe oko noža, da bi kulminirao nizom psovki, uvreda, kletvi i pretnji. Neposredno pred emisiju "Pitanja gledalaca", ovaj sukob je ponovo otvoren, a zatim se nastavio i tokom emisije kada je Sanja dobila pitanje o tom događaju. Nakon što se emisija završila, zadrugarke su ušle ponovo u konflikt.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luna priznala da je imala S*KS sa Gastozom, Marko POLUDEO kao nikad do sad: NEĆEŠ MOĆI DA SE DRUŽIŠ SA NJIM, SMETAĆE MI TO! (VIDEO)

Kako ću ti se usr*ti u život. Kada te budu j*bali i kad budeš p*šila 10 k*rčeva i kad te budu tulki, videćeš na šta ćeš da ličiš. Ali prvo ćeš da mi platiš na sudu. Vi meni da kažete da umrem? Ti ćeš umreti od muke, ja ti kažem - zapretila joj je Zorica.
Mi smo ti rekle da ćeš goreti u paklu. Bog sve vidi. Ja tebe žalim, ti si zla i pokvarena - odogovorila je Stankovićeva pevačici.

Nakon niza psovki i uvreda, Sanja se zaputila u toalet, a Zorica je krenula za njom, pa se sukob nastavio.

Foto: TvPink Printscreen

Ti truliš iznutra - odbrusila joj je Stankovićeva.
Ružna sam, ali bar se ne j*bem za pare. Ja se j*bem za džabe jer volim k*rac, a ti voliš p*čku na plejbek. J*bem li ti mamu i p*čku k*rvinu - besno joj je dobacila Markovićeva.

Obezbeđenje je sve vreme bilo prisutno da ne bi došlo do fizičkog kontakta. Hoće li uspeti da izglade odnose ili će se ovaj sukob i dalje nastaviti, pratite u daljem toku Zadruge.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete detaljnije pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!M.P.

#Zadruga 2

'