AKTUELNO

Ivan Miladinović napustio je bend u kom je svirao sa svojom bivšom ženom!

Pevačica Andreana Čekić je na svoj brak stavila tačku, ali priče oko njenog razvoda i dalje pune novinske stupce. Posle optužbi žene, njenog sadašnjeg dečka, Marka Miloševića da je njenom detetu ukrala oca, folkerka je za medije rekla da je za sve to kriv njen bivši suprug, Ivan Miladinović. Međutim, on je ove priče oštro demantovao.

Ne ulazim u to. To je njen život. Nismo zajedno već neko vreme i to je to, nemam šta više da kažem. To što pljuje po meni samo govori o njoj. Ja ništa loše nisam rekao o njoj, niti ću. Rastali smo se sporazumnim razvodom i ne znam zašto se bavi tim stvarima, ali opet, njen izbor, njena stvar - ispričao je Ivan.

Foto: Printscreen Facebook

Miladinović je odgovorio i na priče da ga je Andreana oterala iz benda, istakavši da je bend njegov i da je sam iz njega izašao.

Nije ona napravila bend, bend sam napravio ja. Napustio sam bend jer sam dobio daleko bolju ponudu i pošto više nismo muž i žena, nije ni bilo razloga ostati da radim s njom. Vrlo jednostavno. Ranije sam to radio, jer smo bili zajedno - ispričao je Ivan i dodao da ga ta priča više ne zanima:

Foto: Printscreen Facebook

PROČITAJTE JOŠ: OBOŽAVA DA PROVOCIRA: Dara objavila fotografiju na kojoj je GOLA, a ovaj DETALJ je svima zapao za oko! (FOTO)

Javila mi se žena kada je saznala sve to, pitala me da li znam nešto o tome, rekao sam da sam čuo, da znam koliko i ona. Šta je ona posle radila i kako je došlo do novina, nemam pojma. Stvarno ne želim da učestvujem u tome, nemam nikakve veze sa tim - kaže bivši Andreanin suprug:

Andreana je svog sadašnjeg dečka predstavila javnosti, a njegova bivša supruga se oglasila za medije optužbom da joj je pevačica rasturila brak. Međutim, Andreana je za sve optužila svog bivšeg supruga, uz navode da je to sve njegova režija. Prema priči da je upravo Ivan doveo Marka u bend, Miladinović je sam potvrdio.

Da, tako je. I ja sam izašao iz priče, rekao sam već, dobio sam bolju ponudu i to je to

Pink.rs

#Andreana Čekić

'