AKTUELNO

Njihova priča uzdrmala je čitavu javnost!

Ljubavni par Milijana Bogdanović i Milojko Božić ovih dana privlače svu pažnju medija, a sve zbog neverovatne razlike u godinama, od čak 53 godine. Njih dvoje gostovali su u "Novom jutru" kod Žike Nikolića i Irine Vukotić, a tom prilikom ispričali su i kako je počela njihova ljubavna priča.

Upoznali smo se pre možda dve godine, znamo se mi ceo život, mi smo komšije inače u selu gde živimo. Ja sam šetala psa i Mikan se tu našao, i pas je sa povocem obavio nas dvoje i počeli smo da se smejemo. Kroz šetnju i priču smo se zbližili i došli do bližeg kontakta i desilo se to što se desilo - rekla je Milijana.

Foto: RTV Pink

Bogdanovićeva je ispričala i da su u njihovim odnosima postajale i turbulencije, ali da su ih brzo rešavali.

Posle godinu dana smo raskinuli, ne znam zašto. Malo smo se odaljili, pa se to posle nastavilo. Imala sam dečka, nije mi prvi muškarac, ali mi je poslednji. Baš sam zaljubljena u njega. Sve me je privuklo kod njega, pre svega fizički izgled, njegova dobrota. Mlađi me ne zanimaju. Pišu mi i stariji muškarci - kaže Milijana, a Milojko se nadovezuje uz reči da ga komentari drugih ne dotiču:

Foto: Pink.rs

Postoje i oni koji nas brane, komentare i ne pratim, to ona više radi. Mlađi mi zavide. Ja se bavim muzikom - rekao je Milojko.

Kako su Milijanini roditelji ovu vezu prihvatila sa rezervom, prema njenim rečima njima to nije predstavljalo problem sve do trenutka dok čitava priča nije dospela do medija.

Oni nemaju ništa protiv naše veze, imaju samo protiv iznošenja u javnost. Roditelji su naviknuti na to da sam bila sa starijim muškarcima. Oni imaju pravo na mišljenje. Oni su sve to znali i pre medija - rekla je Milijana i dodala da sa svojim dečkom ima i ozbiljne planove:

Foto: Pink.rs

Jako sam ljubomorna, pojavi se neka lepša, mlađa, zgodnija. Ja smatram da je svaka žena ljubomorna. Videla sam da mu šalju poruke, a njegov telefon je više kod mene nego kod njega. Planiramo venčanje i dete, 7. septembra. Venčanicu sam već počela da biram - kaže Milijana.

Milojko ne krije da mu je Milijana bila najveća podrška onda kada mu je to bilo najpotrebnije.

Ona mi je mnogo pomogla, više nego iko. Tu se stvorila baš ta prava ljubav. Ja sam stariji od njenog oca 19 godina. Gledala me je kao majka. Ona ide svuda sa mnom. Moja deca meni ne prigovaraju - završava Milojko.

PROČITAJTE JOŠ: POTPUNO NAS JE RAZOČARALA! MLAĐA ĆERKA PLAČE VEĆ DVA DANA: Oglasili se roditelji Milijane Bogdanović koja se udaje za 53 godine starijeg Milojka! (FOTO)

Pink.rs

#Milijana Bogdanović

#Milojko Božić

'