AKTUELNO

Za njih godine nisu prepreka!

Vest o kojoj poslednjih dana bruje svi domaći mediji, a koja je sve šokirala, jeste da se izvesna Miljana Bogdanović udaje za Milojka Božića. I ništa ne bi bilo toliko šokantno da on od nje nije stariji 53 godine. Međutim, da nije sve tako idilično, pokazali su Miljanini roditelji, koji nisu preterano oduševljeni njenim izborom.

Ja ne postojim od kako je ona sa njim! Ne pominjite mi tog starca! Jako sam razočaran u ćerku - rekao je Milijanin otac.

Foto: Facebook

Miljanina majka sa druge strane podržava svoju ćerku, ali priznaje da je najviše bole komentari nepoznatih ljudi, koji kažu da je ona sa njim zbog novca.

Jako smo razočarani, ne zbog veze, nego zbog načina na koji je to obelodanila. Najviše nas bole komentari ljudi, pogotovo nepoznatih. Svi komentarišu kako on ima para, da je ona sa njim zbog novca, ali u suštini on nema ništa. Ima samo malu penziju. Sve što je imao uzele su mu prethodne dve žene. Pa čak i ćerku staru 31 godinu - istakla je Slađana Bogdanović, majka ove mlade devojke i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Na neki način je poznat u Užicu, pa ga svi pitaju, zapitkuju, a najviše ga bole komentari. Ljudi nas i ne poznaju, a tako nešto pišu. Imam i mlađu ćerku, koja već dva dana plače zbog tih uvredljivih komentara na račun porodice. Ja sam majka i Miljani želim svu sreću, odobravam joj, ali me mnogo boli i potpuno nas je razočarala što se pojavljuje po televiziji i drugim medijima. Nije to trebalo da radi - rekla je Slađana.

Oni su inače najavili svadbu za 7. septembar, za koju je Milijana rekla da će biti najlepša. Ona bi trebalo da krene u izbor venčanice, ali i stvari za bebu, jer planiraju i prinovu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Sloba odbio da prizna DA LI SE LJUBIO sa Kijom posle 'Zadruge 1', a kada je ona počela da priča o NOVOM DEČKU, Radanović prebledeo! (VIDEO)

Pink.rs

#Milijana Bogdanović

#Milojko Božić

'