AKTUELNO

Bio je surovo iskren.

Kristina Kija Kockar, Dušica Jakovljević, Sloba Radanović, Damir Handanović i Srđan Žika Todorović bili su gosti Ognjena Amidžića u njegovoj autorskoj emisiji "Amidži šou". Članovi žirija novog takmičenja "Pinkove zvezde" bili su i više nego interesantni, zanimljivi, a njihovi odgovori su zaprepastili gledaoce.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je imao jedno veoma škakljivo pitanje za Žiku, te je on morao da objasni za koga bi glasao kada bi se pred njim, u takmičenju u pevanju pojavile njegove kolege iz žirija, Kija ili Sloba.

U pevaju? Bože, kako pitanje, naravno Sloba. On je profi pevač, Kija je tek počela svoju karijeru. Pohvalio bih Kiju na neverovatnoj predanosti i nju zanima sve, vrlo je strpljiva, izdala je knjigu, uradila je 4 spota, a pre "Zadruge" je bila anonimus - istakao je Žika, a Kija mu se zahvalila na pohvalama i iskrenosti.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Jami je vedrila i oblačila 90- tih! Jutros se pojavila na Pinku i sve zapanjila koliko je promenila lični opis! Pevačica je ujaku ovog učesnika Zadruge rodila ćerku!

Slobodan je po mom mišljenju najbolji vokal u Srbiji i to ću uvek govoriti, ma šta god bilo, kakav god naš odnos bio, ja stojim iza toga da je najbolji vokal - navela je Kockareva.

Foto: TvPink Printscreen

R. L.

#Amidži Šou

'