AKTUELNO

Biće ovo luda noć!

Ognjen Amidžić je večeras u svojoj autorskoj emisiji "Amidži šou" ugostio članove žirija novog talent šou programa u Srbiji, "Pinkove zvezde". Kristina Kija Kockar, Dušica Jakovljević, Sloba Radanović, Damir Handanović i Srđan Žika Todorović odgovarali su na zanimljiva pitanja koja je osmislio Amidžićev kreativan tim.

Žiri je takođe priznao da na snimanjima "Pinkovih zvezda" dođe do određenih nesuglasica među njima, što su Dušica i Kija pokazale i u emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Mi se ne slažemo uopšte, kad nam se suprostave mišljenja stvarno smo jedni prema drugima jezivi. Strogi smo jedni prema drugima - rekla je voditeljka.
Tu imamo problem jer imamo jednu vatru koju pali gospodin Handanović - rekla je Kija i time objasnila da se ona i Sloba odlično slažu, ali da ih ostali članovi žirija zadirkuju, na šta je Dušica odmah odreagovala.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Prošlo je 16 godina od Sablje, Cecina ispovest o zatvorskim danima LEDI KRV U ŽILAMA: Samo sam mislila na decu, 30 dana sam provela u samici, bez svetlosti, sa bubašvabama...

Kija će zadržati sindrom žrtve ne bi li opravdala "Zadrugu 1" - navela je Jakovljevićeva.

R. L.

#Amidži Šou

#Dušica Jakovljević

#Kristina Kockar

'