AKTUELNO

Šaulićka neprestano plače iako je prošlo mesec dana od tragične nesreće u kojoj je njen muž izgubio život.

Gordana Šaulić i dalje je neutešna nakon smrti svog supruga, legende narodne muzike Šabana Šaulića. Ona odbija da napusti porodičnu kuću na Dedinju, iako su joj njena deca više puta predlagala da na kratko ode iz Beograda kako bi odmorila i sabrala misli, saznaje portal Pink.rs.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Goca je jako loše. Uopšte ne izlazi iz kuće, već je posećuju ćerke i neki prijatelji. Često joj svrate kumovi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš sa kojima ume da sedi i priča cele noći. Retko spava i slabo jede. Svi su joj predlagali da malo otputuje van Beograda, ali ona to odbija, kao da čeka da će se Šaban svakog časa pojaviti - kaže dobro obavešteni izvor.

Kako saznajemo, Goca će sa porodicom izaći na groblje tek krajem marta kada će obeležiti četrdesetodnevni pomen Šauliću.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić preminuo je bolnici u Nemačkoj 17. februara, nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo posle svog koncerta. U automobil u kojem se vozio Šaban zakucao se auto za čijim volanom je sedeo turski državljanin u alkoholisanom stanju.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Gordana Šaulić

'