AKTUELNO

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ražnatović nikada neće zaboraviti teške dane u svom životu, kada su je te 2003. godine na tri meseca razdvojili od porodice i dece.

Ceca je, naime, u akciji “Sablja” 17. marta privedena u CZ gde su je tadašnje vlasti strpale u samicu.

- Samo sam tada mislila na decu. Moji roditelji su uspeli da sačuvaju moju decu od medija, da ne čitaju razne laži o svojoj majci. Oni su godinama posle toga mislili da sam tih 121 dan bila na turneji po Americi - rekla je Ceca svojevremeno u ispovesti.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Iako je nakon tri meseca puštena na slobodu bez ijedne krivice Ražnatovićka kaže da joj je teško pao boravak u zatvoru.

- Trideset dana sam bila u samici, bez prava na posete, kantinu, advokate i sunce. Društvo su mi pravile bubašvabe. U ćeliji su bili krevet, stočić i klupica. Kada sam ušla svi zidovi su bili ispisani mojim pesmama. Pomislila sam “Bože, kakva ironija”!

Pevačica se prisetila svoje prve noći u CZ-u.

- Prva noć je bila strašna. Nisam oka sklopila i preplakala sam. Posle mesec dana dobila sam cimerku i imala pravo na štampu. Bilo mi je mnogo lakše. Mogla sam sa nekim da pričam i plačem.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Jednom prilikom Ceca je čula kako su joj zatvorenici dobacivali dok je prolazila: “ Izdrži, ti si naša srpska majka! Svi su u tom trenutku morali da se okrenu, a jedan je prokomentarisao: “Pa kako sada da se okrenem kad imam jedinstvenu priliku da uživo vidim Cecu”.

- I zatvor je za ljude. To šta sam ja proživela i preživela, neću da kukam. Tako je, kako je... - rekla je u jednom intervju Ražnatovićeva.

Pink.rs

#Svetlana Ceca Ražnatović

'