AKTUELNO

O svim aktuelnostima progovorila je za naš portal.

Pevačicu Kristinu Kiju Kockar zatekli smo danas na snimanju novog izdanja "Pinkovih zvezdica - All Stars", gde nam je odmah objasnila zbog čega su ona i ostali članovi žirija doneli odluku da u predstojećim emisijama budu znatno stroži.

Foto: TvPink Printscreen

- Pooštrili smo kriterijume, uskoro će biti i finale, posle publika glasa, ali mi smo tu da zaista izaberemo najbolje. Neki su se opustili, ovo im je vetar u leđa da se malo motivišu. Oni su jako talentovani i mi samo želimo da im damo vetar u leđa da pokažu ono što imaju, a znamo da mogu da daju od sebe sto posto... A nekad daju manje, pa ih kritikujemo i dešava se da dobiju manje od pet - objasnila je Kija, koja se ovih dana našla na udaru korisnika Instagrama, koji su joj pretili zbog snimaka koje je objavila o Luni Đogani i Anabeli Atijas.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne plašim se uopšte. Svuda idem sama, zgrada mi je obezbeđena, ja sam osoba koja uopšte nije plašljiva. Te pretnje ako neko želi da ostvari, neka slobodno dođe, neće se lepo provesti - kroz smeh poručuje Kija.

Tokom razgovora dotakli smo se i Slobe, koji je juče u izjavi za naš portal istakao da je, od svih članova takozvanog "ljubavnog trougla", on ispao najviše naivan, budući da se naivno odlučio na ozbiljne životne promene.

Foto: TvPink Printscreen

Jako mi je žao. To je čovek koji je podneo toliki teret na svojim leđima, priznao je sve, i dan danas kaže sve, samo istinu. Šta god da ga pitate, on će uvek reći istinu. Čovek nije sposoban da laže. Jako mi je žao što je ispao naivan, evo suza mi je krenula. Naravno, sve je ovo bilo sarkastično. Nemam više ni komentar za njegove gluposti koje ume da kaže kada daje intervjue - u svom stilu objasnila je Kija, koja je dodala:

- Bezobrazno je da tako nešto izjavljuje, posle svega što je učinio. Da je ispao glup - jeste, ali to je neka druga priča.

M. S.

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

#pevačica

'