AKTUELNO

Bivša učesnica "Zadruge" očajna je zbog svega što ju je snašlo.

Iako je mesecima vredno radila na svom albumu prvencu, koji je nedavno objavila i promovisala, pevačici Teodori Džehverović sve je krenulo po zlu - njen prvi CD "Borbena", u koji je polagala toliko nade, povučen je iz prodaje po hitnom postupku!

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Naime, potkrala se tehnička greška - svega dve pesme, i to one bonus, mogle su se čuti, dok nove numere uopšte nisu narezane kako treba, što su brzo primetili svi koji su kupili CD bivše učesnice "Zadruge". Odmah su digli frku putem društvenih mreža, te su se oglasile i onlajn prodavnice koje su objasnile da će svim kupcima biti vraćen novac.

- Napomena - prvi tiraž ovog CD izdanja ima tehničku grešku (nisu sve numere snimljene na disku); po informaciji od izdavača, novi, ispravni primerci biće odštampani oko 20. marta i tada će biti poslate sve novopristigle narudžbine, kao i zamenski primerci svim klijentima kojima je izdanje već isporučeno - navodi se u saopštenju.

Foto: Printscreen

Povodom svega što se izdešavalo kontaktirali smo Teodoru, koja je očajna zbog mnogobrojnih problema koji su je zadesili.

Mnogo sam se potresla, ali se iskreno nisam iznenadila. Imali smo mnogo poteškoća tokom čitavog projekta, ali neću dozvoliti da me ovo demorališe. Pesme su pronašle već put do publike i ovim putem se ujedno zahvaljujem i izvinjavam svima koji su kupili neispravan CD. Ono što mi možemo da obećamo jeste da će svi oni moći da zamene isti. Činjenica je da je do uspeha trnovit put, tako da ću gledati da se sve ovo desilo sa razlogom. Nadam se da će fanovi imati razumevanja za ovu tehničku grešku. Mnogo mi je krivo, jer smo zaista uložili mnogo truda i ljubavi u sve ovo - rekla je Teodora za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Pink.rs

#Teodora Džehverović

#album

'