AKTUELNO

I Zoričin suprug je iznenadio njenu koleginicu nečim posebnim.

Jedna od najpopularnijih domaćih pevačica Dragana Mirković juče je proslavila 49. rođendan, a njen suprug Toni Bijelić potrudio se da je prethodne noći u ponoć iznenadi tokom snimanja Pinkovih zvezda, o čemu je prvi pisao portal Pink.rs.

Zorica Brunclik je tačno u ponoć spustila svoju stolicu i donela joj buket cveća, publika je pevala rođendansku pesmu, a produkcija se sa Tonijem dogovorila da Dragana dobije tortu s vatrometom i šampanjac, koje joj je suprug, koji zbog prehlade nije bio tu, poslao.

Foto: YouTube screenshot

Pevačica je bila van sebe od oduševljenja, pa je na sceni i zaplakala, a ceo događaj zabeležen je Premijernim kamerama.

- Ja sam u šoku, ne znam kako da reagujem. Zbunila sam se! Na sceni sam 32 godine, a zbunila sam se. Oduševili su me svi, nisam očekivala, hvala produkciji što je ovo uradila. Srećna sam što sam plakala u Pinkovim zvezdama od sreće - rekla je Dragana neposredno posle iznenađenja.

Foto: YouTube screenshot

I njene kolege prokomentarisale su ovo iznenađenje.

- Ja sam se sve vreme ježila, ja sam se oduševila. Toliko je sve to divno, i od produkcije i od supruga - rekla je Dara, koja je bila pod utiskom dok su je intervjuisali.

I Miroljub Aranđelović Kemiš je koleginici svoj supruge priredio iznenađenje. Buket koji joj je dala Zorica bio je jestiv i bio je poklon od njega.

Foto: YouTube screenshot

- Miroljub je to za Draganu naručio specijalno. To je meni inovacija da dobijete jestivu ikebanu, da dobijete buket koji možete da pojedete - ispričala je Zorica sa oduševljenjem.

Šta su ostali rekli na ovo iznenađenje pogledajte u novoj epizodi "Premijere" na zvaničnom kanalu na Jutjubu ili u repiznim terminima sutra u 11 i 15 časova.

Autor: V. T.

#Dragana Mirković

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Rođendan

#Zorica Brunclik

'