AKTUELNO

Prilično je sigurna da to ne može da joj se desi!

Pevačica Slađa Alegro veoma je često viđena u beogradskim klubovima i kafanama, pre svega na nastupima, a za emisiju "Premijera" otkrila je da sada nema bakšiša na proslavama kao ranije.

U poslednje vreme to se retko dešava, ali ranije je to bilo normalno. Desi se ponekad i to bude negde preko. Nisu to bile cifre i priče koje su nekada bile, koje sam ja slušale od starijih kolega - rekla je Slađa.

Foto: TvPink Printscreen

Folkerka se prisetila i detinjstva i perioda kada je vreme provodila na selu kod bake i deke, te ističe da se nije libila seoskih poslova.

Odrasla sam na selu sa babom i dedom. Vrlo često po dva ili tri meseca sam bila na selu. Baba i deda nisu imali stoku tamo gde sam išla, ali sam okopavala baštu, čak sam to radila i prošlog leta - prisetila se pevačica detinjstva.

Kako su na domaćoj estradi u poslednjem periodu veoma česte afere sa eksplicitnim fotografijama naših pevačica, Slađa se ne boji da će njen sadržaj dospeti u javnost jer, kako kaže, takve stvari ne poseduje.

Mogli biste da nađete avionske karte, milion i jednu Milinu sliku, neke gluposti kao što su cipele, haljine. Fotografije sa nastupa i putovanja. Što bi rekao moj drug, da sam jedna dosadna žena - završava Slađa.

PROČITAJTE JOŠ: KRATKO I JASNO! ANA JE OSULA PALJBU PO KIJI, a evo šta pevačica kaže na sve! (FOTO)

Pink.rs

#Premijera

#Slađa Allegro

'