AKTUELNO

Progovorila o svemu!

Folk pevačica Dara Bubamara nakon novog seks skandala odlučila je da se podvrgne poligrafu gde je iznela brojne šokantne činjenice.

Naime ona je otkrila da se često gleda dok je gola.

Smatram da sam najzgodnija pevačica na našoj estradi. Kada se skinem i gledam u ogledalu zaista to vidim - rekla je Dara.

Foto: Instagram

Ona je priznala da joj prija kada joj neki muškarci šalju bezobrazne poruke ali da često dobija i neobične fotografije.

Možda mi se sad u ovom trenutku smučilo da mi frajeri šalju bezobrazne poruke, ali volim kada neki to rade. Svaki dan dobijam fotografije golih muškaraca. U inboks mi piše hiljade njih i šalju svoje slike. To nije normalno. Ja to više i ne gledam. Samo iskače i ja onda gasim. Ma hit - rekla je kroz osmeh Dara.

Pevačica tvrdi da joj ne prijaju porno skandali i da priželjkuje da opet kaže “da”.

Nikada nisam želela da moji eksplicitni snimci privuku pažnju javnosti. Jednostavno se desilo. Bivši muž me kritikuje zbog toga jer zna da sam ja osetljiva i da nisam takva. Bude mu žao. Naravno da želim da se smirim da imam čoveka pored sebe, da se udam i drugi put. Sve više želim to kako vreme prolazi - iskrena je Dara.

Foto: TV Pink Printscreen

Adžićeva je priznala da je bila hapšena.

Jeste, desilo se to jer sam se posvađala sa policajcem. Priveli su me u stanicu policije i tamo sam provela ceo dan - rekla je Dara.

Na pitanje da li je vratila dug za pesme Marini Tucaković, Dara je kao iz topa rekla da nije.

Ne, nisam joj ni bila dužna nikada. Mogu da kažu da su posle svakog honorara dobijali poklone, a ne da sam nekome ostala dužna.

Foto: Pink.rs

Bubamara je takođe otkrila da nikada nije izgubila bebu niti imala abortus.

Autor: Pink.rs

#Dara Bubamara

'