AKTUELNO

Ova uloga ju je vinula u zvezde.

Jedna od najpopularnijih holivudskih diva Džulija Roberts uživa u velikoj slavi, a njena najzapaženija uloga jeste ona u filmu ,,Zgodna žena".

Slavna Džulija u intervju za strane medije obelodanila je kako smatra da danas taj film ne bi postigao ni približnu slavu kakvu je postigao 1990. godine, kad je premijerno bio prikazan.

Foto: Tanjug AP

Mislim da današnja politička i kulturna klima ne bi to odobrila. Ne mislim da bih danas mogla snimiti taj film - izjavila je glumica.

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da se čak osam glumica prijavilo na audiciji za ulogu Vivian Vard, ali danas gotovo niko ne može zamisliti "Zgodnu ženu" bez Džulije u glavnoj ulozi.

Ova atraktivna glumica rođena je 1967. godine u američkoj državi Džordžija, ali svetsku slavu doživela je još u ranoj mladosti zbog uloga u romantičnim komedija. Najbolnija rana, koja ja obeležila njeno detinjstvo jeste smrt oca, kog je izgubila još sa devet godina. Džulija je priznala da se ni danas nije oporavila od tako velike tragedija koja ju je zadesila.

Pink.rs

#Džulija Roberts | Julia Roberts

#Ričard Gir

'