AKTUELNO

Pevačica je u današnjem izdanju emisije "Kontravizija" pričala na razne teme!

U večerašnjem izdanju emisije "Kontravizija" kod Lava Pajkića gostovala je Jasna Milenković Jami. Ona je sa popularnim mladim voditeljem razgovarala o svojoj karijeri, te otkrila kakve je kritike dobila na račun toga što nije dugo bila u medijima.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da sam dosta kritika primila zašto me nema u medijima iako sam na terenu bila i još uvek sam aktivna. Kritika je bilo, čak i onih uvredljivih do "Sram te bilo, ne snimaš ništa, svi snimaju, šta čekaš" ali nije do mene, majke mi - rekla je Jami.

Ona se osvrnula i na svoj veliki hit "Šibica" koji je snimila davne 1995. godine, a koji je tada izazvao velike kontoverze.

Skoro smo pričali, Dejan Milićević mi je rekao "Ženo, gorela si na lomači zbog te pesme" ali stvarno je tako bilo, to je bilo strašno, taj album zbog jedne reči nije niko želeo da izda više od pola godine. Pesma je prošla, ostala je zapamćena, sad je šaljiva i jeste bila šaljiva, ko je shvatio ozbiljno, stvarno je bezveze shvatio - ispričala je Jami.

Foto: TvPink Printscreen

Lav Pajkić nije mogao a da ne pita Jami da li ima istine u tome da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović jednom prilikom po nju poslao privatni avion kako bi mogla da dođe na nastup.

U pitanju je bio samo jedan nastup u Crnoj Gori, kada ja nisam fizički mogla da stignem, osim ako sam ptica. I onda eto, stigao je taj mali avion, ja sam stigla na vreme, ispoštovala sve i to je jedno lepo iskustvo - zaključila je Jami.

Foto: TvPink Printscreen

Večerašnje izdanje emisije "Kontravizija" pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Jasna Milenković Jami

#Kontravizija

'