AKTUELNO

Skandali ne prestaju da potresaju kraljevsku porodicu!

Od kako je Megan Markl postala članica britanske kraljevske porodice, skandali ne prestaju da se nižu jedan za drugim. Najpre se sukobila sa ocem i polusestrom, a nakon toga su je optužili da zapravo nije trudna i da nosi veštački stomak.

Foto: Tanjug AP

Nedavno je njena polusestra po ocu Samanta Markl učestvovala u dokumentarnom filmu o njihovoj porodici, gde je istakla da je Meganino ponašanje slomilo srce njihovom ocu. Izgleda je Vojvotkinja od Saseksa sada odlučila da okrene ploču i dozvoli svojoj porodici da vide njeno dete kada se bude rodilo.

Princ Hari i Marklova bi trebalo da se ostvare u ulozi roditelja krajem aprila, a kako su preneli svetski mediji, ona je spremna da oprosti svom ocu Tomasu Marklu i polusestri.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠA ŽENA DŽONIJA DEPA saopštila roditeljima da je BISE*SUALKA! Evo kakva je bila njihova reakcija! (FOTO)

Vojvotkinjin otac je nekoliko puta pokušavao da stupi u kontakt sa ćerkom, ali je princeza to uporno odbijala. Kako tvrde izvori, Megan se očigledno predomislila i odlučila da izgladi odnose sa svojom porodicom.

Foto: Tanjug AP

Pink.rs

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari

'