AKTUELNO

I posle devet godina mu nije lako!

Goran Stojićević Karamela, jedan od najbližih prijatelja Ksenije Pajčin, posetio je danas mesto na kom pevačica počiva kako bi joj odao počast i obeležio devetu godišnjicu njene smrti.

Foto: Pink.rs

Karamela je došao sam, obučen u crno dok je na licu nosio velike crne naočare kojima je prikrivao tugu. On je doneo venac koji je položio na grob i zapalio sveću, a na njegovom licu se moglo videti da mu je veoma teško.

Foto: Pink.rs

U trenutku njegovog dolaska na groblju se nalazila ženska osoba koja je stajala pored spomenika, ali niko nije siguran ko je u pitanju.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: ŽELELI SU DA IZBEGNU SVE: Danas je POMEN KSENIJI PAJČIN, a evo ko je RANO JUTROS posetio njen grob! OVO ĆE VAS NAJEŽITI! (FOTO+VIDEO)

Voditelj je istakao da mu je veoma teško što njegove drage prijateljice više nema i da ne može da se pomiri sa tim da je prošlo već devet godina.

Ne može vreme da zaleči rane, one uvek ostanu. To je ono što čovek ne može nikad da zaboravi. Rođenje i smrt. Ona je meni bila fenomenalna, nemam da kažem nijednu ružnu reč o njoj, uvek smo se poštovali, bili smo pravi prijatelji. Bili smo prijatelji kakvi retko postoje što se tiče estrade. Pamtiću je po dobroti, po tome što mi nedostaje i nedostajaće mi uvek. Ona je meni, pored porodice, bila oslonac, za karijeru, za savet sam je uvek pitao. Bila je u tom poslu, razmenjivali smo ideje, mišljenja, ona je bila jako kreativna - rekao je, između ostalog, Karamela.

Podsetimo, pevačica Ksenija Pajčin tragično je nastradala na današnji dan pre devet godina, kada ju je pištoljem usmrtio njen tadašnji dečko maneken Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. Svirepi zločin desio se u pevačicinom stanu na Voždovcu, a njihova beživotna tela zatekla je njena majka Ljubica.

Autor: M. S./ N. V.

#Goran Stojićević Karamela

#Ksenija Pajčin

'