AKTUELNO

Dečko koji je osvojio njeno srce išao je sa njenom sestrom Indi u odeljenje.

Mlada frontmenka Ministarki Edita Aradinović (23) iz dana u dan oduševljava sve svojim izgledom i energičnošću, čega je i sama svesna, ali tvrdi da drugačije ne bi mogla da funkcioniše i da voli da živi brzo.

- Jako sam energična, brza, ali uglavnom tako preenergične osobe mogu da budu pozitivno energične i negativne i mračne ako se ništa ne dešava. Ako mi nije adrenalin, ja ne mogu toliko dobro da se snađem. Sa neke strane se puno dajem, a sa druge treniram, živim zdravo, punim baterije. Ali nekad se desi i da sam totalno van sebe, ćutljiva ili preosetljiva, ali to je valjda i normalno. Ali ja volim ovaj način života, to je moj način života, ne bih ga menjala - rekla je pevačica za portal Pink.rs.

Ona je veoma posvećena treningu, ali mu se ne posvećuje zbog igleda, nego zato što želi da bude u kondiciji.

Foto: Pink.rs

- Tri puta nedeljno treniram. To mi je izduvni ventil i rekereacija kako bi opstala u kondiciji, jer sam nespretna kada ne treniram dugo. I onda mi se desi na nastupu - imala sam povredu kolena, pa nisam dugo trenirala. Sad mi smeta ta pauza od mesec dana. Više treniram rekreativno, da bih bila u kondiciji, a ne toliko zbog izgleda - rekla je ona i otkrila da sama po sebi mnoge stvari ne voli da jede neke stvari jer je izbirljiva, a mnoge od tih stvari goje.

Iako se pisalo da krije dečka, jer je sa njim objavila fotografiju na kojoj je njena ruka preko njegovog lica, Editi je cela ta priča smešna, jer se ona ponosi svojim dečkom.

- U stabilnoj sam i srećnoj vezi. A na toj fotografiji gde mu se ne vidi lice ja sam njega samo zagrlila, pa je to ispalo tako tajnovito, a pre toga sam izbacila fotografiju gde mu se vidi lice, ali to iz nekog razloga nije objavljeno. Verovatno je ljudima mističnost zanimljivija - rekla je Edita kroz smeh.

Ona je za naš portal otkrila i da svog izabranika Ognjena zna ceo život, ali da su tek odnedavno zajedno.

Foto: Pink.rs

- Ja volim da kažem da smo mi ceo život zajedno, pošto se znamo celog života, a zajedno smo godinu dana. Nismo se nikad družili, moja sestra je išla s njim u odeljenje osam godina u razred i viđali smo se na rođendanskim zabavama kao klinci i posle toga smo se viđali po kraju. Sestra bliznakinja njegovog najboljeg druga iz detinjstva bila je moja najbolja drugarica iz detinjstva i tako, povezani smo na razne načine. Imali smo mnogo bliskih ljudi, a nikada se nismo sreli - ispričala je pevačica.

Iako je on sportski građen, Edita tvrdi da kod nje mišići nisu presudni.

- On je sportski tip i bavi se košarkom i genetika je presudila tu. Nemam neki određeni tip, ali možda volim visiinu, to mi se svidelo - objasnila je ona.

Foto: Printscreen Instagram

Iako zrači od sreće, Edita još nije razmišljala o braku.

- Ne planiramo još ništa ozbiljno. Ja nemam potrebu za tim, a nema ni on. On radi, studira, živi momačkim životom, ja devojačkim, a s druge strane smo kao dva brata. Mi se tako šalimo, on meni kaže "gde si, brate moj", ja njemu isto tako. Velika mi je podrška, rezume moju energiju i daje mi svu slobodu - otkrila je ona.

Ona je toliko zaljubljena da ne može da izdvoji jednu stvar koju voli kod svog dečka.

- Kod njega volim bukvalno sve. Volim njegov izraz, njegovu toplotu, njegovu širinu, veliko srce ima, mnogo je human, plemenit, smiren. Nismo nešto mnogo različiti, jer je i on energičan, ali opet, on je taj koji smiruje moj karakter i sazrevam uz njega na neki fin način, a opet sam svoja. On je totalno miran, opušten i prizeman momak, to se danas najviše ceni. Ja nemam osećaj kao da sam sa njim godinu dana, nego kao da sam ceo život s njim, a opet nikad mi nije dosta - bila je iskrena Edita.

U pripremi su i nove pesme, koje će se, kako sama kaže, pojaviti za mesec dana, a u planu je i jedan duet, ali Edita nije htela da otkriva sa kim, ali je otkrila da će pesma biti energična i u stilu Ministarki.

Autor: V. T.

#Edita Aradinović

#dečko

#pevačica

'