separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ONA IH JE OČARALA! Ivana Dimkovski svojim nastupom u 'PINKOVIM ZVEZDICAMA - ALL STARS' oduševila, a evo šta joj je poručio žiri (VIDEO)


Nesvakidašnje izdanje!


Pretposlednji nastup u večerašnjem izdanju "Pinkovih zvezdica - All Stars" imala je Ivana Dimkovski. Kako je u ovom krugu tema "aktuelni hitovi u proteklih pet godina", Ivana je odlučila da se predstavi duetom Arijane Grande i Niki Minaž "Side to side".

Autor: TvPink Printscreen

Iako su Leontina i Goca napravile grešku pa se zajedno spustile, na kraju je Ivana dobila četiri glasa žirija. Ono u čemu su se svi složili jeste da je Ivana večeras imala sjajan stajling, a kakve komentare je dobila pročitajte u nastavku.

Autor: TvPink Printscreen

Arijana Grande je jedna od najboljih pevačica te nove generacije i to ne slučajno. Ona peva, sabija. Svi njeni ukrasi su toliko sitni i tačni da to boli. Ti si najbolja bila u rep delu. Tu si bila top. Mnogo falš nota si imala. A pritom se čuje da si u strahu - rekla je Goca.

Autor: TV Pink Printscreen

Pohvale za tvoj stajling, jako mi se sviđa, lepe boje u skladu sa tvojim godinama. Sviđa mi se, potrefila si taj neki manir kako ona peva i izgovara neke reči, čak si i Niki skinula. Bio je preveliki zalogaj - rekla je Kija.

Autor: TV Pink Printscreen

Ivanin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti