AKTUELNO

Dugo se spekuliše da je u vezi sa Vukom Mobom, što su oni demantovali.

Pevačica Milena Ćeranić i reper Vuk Mob izazvali su lavinu komentara kada se na društvenoj mreži Instagram pojavio video-snimak u kom se grle. Oboje trenutno ističu da su samo prijatelji, a ekipa emisije "Premijera" razgovarala je sa njima nakon što su gostovali kod voditelja Ognjena Amidžića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne želim da objašnjavam ljudima ko je on i kakav je on! Ljudi znaju Vuka Moba i ja ne želim da mu rušim sliku koju je gradio godinama. Ta tačka je stavljena što se tiče tog emotivnog odnosa - rekla je Milena Ćeranić
Moja mama voli nju, voli njenu kumu... Stalno su nam u kući, jednostavno se družimo! To je to. Nema tu nikakve romanse - dodao je Vuk Mob.

Foto: TvPink Printscreen

Vuk često ima običaj da priča Mileni o svoj ljubavnom životu, što nije slučaj sa pevačicom. Ćeranićeva ne voli da govori o svojim izabranicima, a kada je dobila to pitanje imala je surov odgovor.

Foto: Pink.rs

Ja ne želim da pričam o svom privatnom životu. Prebiću te kada se ugasi kamera - rekla je Ćeranićeva našem novinaru.
Ja njoj pričam: "Sinoć kako sam ribu imao..." - dodao je Vuk.

PROČITAJTE: KARLEUŠA JOŠ NE MOŽE DA DOĐE SEBI ZBOG SMRTI MAJKE DIVNE: Duško uz nju i njihove ćerke sve vreme, ovako pomaže Jeleni da izađe iz depresije! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Milena Ćeranić

'