AKTUELNO

Veoma je srećna i uzbuđena zbog svega.

Pevačica Andrijana Radonjić koja je veću slavu stekla tokom svog učešća u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde" i u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", ovih dana vredno radi.

Foto: Promo/Igor Prodanović

Radonjićeva trenutno snima spot za svoju prvu pesmu "Opelo", a lepe vesti podelila je i sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Tom prilikom ona je istakla kako spot nije uradila na vreme, kao i da je u jednom momentu digla ruke od svega.

Foto: Pink.rs

Iako nisam na vreme uradila spot za moju prvu pesmu Opelo, pa čak i odustala od svega toga neko vreme, na kraju sam, zbog vaših reakcija na istu, poslušala savet Dare Bubamare, i ipak rešila da ga snimim. Danas, I sada kada je snimanje završeno, mogu da kažem da sam jako srećna i uzbuđena zbog toga! Moja ekipa i ja smo vam spremili nešto što ni u ludilu ne očekujete! - napisala je Andrijana.

S obzirom na to da je poslušala Daru Bubamaru i njene savete, ova bišva zadrugarka uskoro će objaviti spot za svoju prvu pesmu, zbog čega je neizmerno srećna.

Foto: Pink.rs/Promo

Naš portal došao je u posed fotografija sa seta, na kojima se može videti da će Andrijana u spotu biti obučena veoma atraktivno, kao i da je tom prilikom istakla svoju zavodljivu pozadinu, dok se držala za kanape koje su visile oko nje. Takođe, primetna je i nova boja njene frizure.

PROČITAJTE: TI SI MOJ ANĐEO ČUVAR, IMAM POTREBU ZA TOBOM: Ovako je Darko Lazić zaprostio Marinu! Cela sala skočila na noge! Pogledajte snimak VERIDBE! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Andrijana Radonjić

'