separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DIGLA RUKE OD SVEGA, PA POSLUŠALA DARU BUBAMARU: Andrijana Radonjić snima spot za prvu pesmu u kojem će izgledati nikad izazovnije! (FOTO)


Veoma je srećna i uzbuđena zbog svega.


Pevačica Andrijana Radonjić koja je veću slavu stekla tokom svog učešća u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde" i u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", ovih dana vredno radi.

Autor: Promo/Igor Prodanović

Radonjićeva trenutno snima spot za svoju prvu pesmu "Opelo", a lepe vesti podelila je i sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Tom prilikom ona je istakla kako spot nije uradila na vreme, kao i da je u jednom momentu digla ruke od svega.

Autor: Pink.rs

Iako nisam na vreme uradila spot za moju prvu pesmu Opelo, pa čak i odustala od svega toga neko vreme, na kraju sam, zbog vaših reakcija na istu, poslušala savet Dare Bubamare, i ipak rešila da ga snimim. Danas, I sada kada je snimanje završeno, mogu da kažem da sam jako srećna i uzbuđena zbog toga! Moja ekipa i ja smo vam spremili nešto što ni u ludilu ne očekujete! - napisala je Andrijana.

S obzirom na to da je poslušala Daru Bubamaru i njene savete, ova bišva zadrugarka uskoro će objaviti spot za svoju prvu pesmu, zbog čega je neizmerno srećna. 

Autor: Pink.rs/Promo

Naš portal došao je u posed fotografija sa seta, na kojima se može videti da će Andrijana u spotu biti obučena veoma atraktivno, kao i da je tom prilikom istakla svoju zavodljivu pozadinu, dok se držala za kanape koje su visile oko nje. Takođe, primetna je i nova boja njene frizure.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti