AKTUELNO

Pažljivo birani petočlani žiri ocenjivaće na stotine nadarenih učesnika novih "Pinkovih zvezda".

Otkako je saopšteno da će na najgledanijoj komercijalnoj televiziji , TV Pink, početi sa emitovanjem četvrta sezona "Pinkovih zvezda", koje od sada objedinjuju sve talente, zavladalo je neverovatno interesovanje medija.

Jedan od najboljih srpskih glumaca Srđan Žika Todorović, direktor CEBEF-a Damir Handanović, voditeljka Dušica Jakovljević i pevači i bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović odlučivaće o sudbini daljeg takmičenja više od 150 kandidata. Takmičari će pokušati da osvoje simpatije žirija, a samo odabrani finalisti boriće se za glavnu nagradu od čak 3.000.000 dinara!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Početak emitovanja zakazan je za drugu polovinu marta, a već je snimljeno nekoliko epizoda, te je pažljivo birani petočlani žiri imao priliku da se upozna sa nekim takmičarima, koji smatraju da imaju jedinstven talenat. Srđan Todorović već ima iskustvo u ocenjivanju nadarenih ljudi, što mu se veoma dopalo, zbog čega se nije dvoumio kad je dobio poziv da budeo deo žirija "Pinkovih zvezda".

Nikad nisam strog, jednostavno, trudim se da takmičaru ukažem na segmente koje treba da popravi. Trudim se da budem obazriv, jer tim ljudima od naših komentara možda zavisi dalja karijera. Moram priznati da su mi mađioničari najzanimljiviji i da se tim nastupima uvek najviše radujem - rekao je Srđan Žika Todorović.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Osim što je direktor CEBEF-a, Damir ima dugogdišnje iskustvo u muzičkoj industriji, a angažman u projektu "Pinkove zvezde" za njega predstavlja veliku čast.

Veoma je bitno da Srbija i region imaju ovakvu vrstu šou programa, koji mogu da pariraju svetskim. Što se tiče dosadašnjih snimanja, bio sam objektivan i govorio sam takmičarima ono što zaista mislim. Naravno, na osnovu svog iskustva, posavetovao sam ih i kako da unaprede svoj talenat - rekao je Damir.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Dušica je veliki poštovalac talent šou programa i kod nas i na globalnom nivou, zbog čega je bila veoma uzbuđena zbog poziva da bude žiri "Pinkovih zvezda".

TV Pink je prepoznala moj talenat, zato mi je još draže što sam deo jednog ovako velikog projekta, ali predstavlja i veliku odgovornost. Od svih članova žirija, jedino se sa Srđanom Todorovićem nisam poznavala lično, ali mislim da smo ostvarili dobar odnos jer nas povezuje taj rokenrol duh. Što se takmičara tiče, ne očekujem savršenstvo - jedino je bitno da kod mene izazovu emociju. Time ću se voditi - rekla je popularna voditeljka.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kako je i sam bio takmičar u "Pinkovim zvezdama", Sloba kaže da je do sada imao razumevanja za učesnike i da shvata kako se osećaju kad se nađu na sceni pred žirijem.

Kada sam se takmičio u "Pinkovim zvezdama", pomislio sam: "Da li ću i ja jednog dana ovako sedeti i ocenjivati talentovane ljude?". I evo, posle četiri godine sam u žiriju i mogu reći da imam tremu pred svako snimanje. Kandidati su fenomenalni, neki su me zaista impresionirali. Što se tiće žirija, odlično se slažemo, sve su to vrsni umetnici. Damira i Dušicu sam znao privatno, a sa Žikom sam ostvario divan odnos. Ipak, najbolje se slažem sa Kijom. Shvatili smo ovo veoma profesionalno - rekao je Radanović.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Iako je snimljeno tek nekoliko epizoda, Kiju su već neki kandidati zaintrigirali, a posebno je impresionirana plesačima.

Obožavam plesače jer sam se i sama bavila plesom, neki nastupi su me zaista oborili s nogu. Mađioničari posebno. Jedva čekam sledeće krugove, jer mislim da će tek tada odabrani kandidati napraviti spektakl. Volim što Sloba sedi pored mene u žiriju, jedno drugom smo oslonac i znači mi da sa njim razmenjujem mišljenja tokom snimanja - rekla je Kija.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kakav je odnos među članovima žirija, koliko su strogi, ali i kakve talente su predstavili kanididati saznaćete u novim "Pinkovim zvezdama" čije je emitovanje počinje uskoro na TV Pink!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Autor: M. Đ.

#Damir Handanović

#Dušica Jakovljević

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezde

#RTV Pink

#Slobodan Radanović

#Srđan Žika Todorović

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

#glumac

#voditeljka

#Žiri

'