AKTUELNO

Ono što je zanimljivo jeste da on nije prepoznao ćerku Donalda Trampa, a tek kasnije je shvatio o kome se radi.

Ćerka američkog predsednika Donalda Trampa Tifani boravi u poseti Beogradu. Tifani Tramp u srpskoj prestonici boravi sa dečkom i njegovim rođenim bratom, a oni su danas posetili muzej Nikole Tesle u Beogradu, ali i uživali u specijalitetima domaće kuhinje.

Kako smo saznali, Tifani je juče posetila poznatog estradnog frizera Stevana Radivojevića, koji inače brine i o frizurama naše najveće pevačke zvezde Svetlane Cece Ražnatović i njene ćerke Anastasije, sa kojom se i privatno druži. Ono što je zanimljivo jeste da on nije prepoznao ćerku Donalda Trampa, a tek kasnije je shvatio o kome se radi.

Foto: Beta

PROČITAJTE JOŠ: TIFANI SE PROVODI SA DEČKOM U BEOGRADU! Buloso, bogati naslednik, u ozbiljnoj vezi sa Trampovom ćerkom!

Mi smo Stevana kontaktirali, a on je za Pink.rs otkrio detalje susreta sa Tifani Tramp.

Foto: Printscreen Instagram

- Pretpostavljam da je ona bila u spa centru u hotelu gde ja imam salon. Neka njena drugarica je bila na manikiru, ona je ušla i pitala da li može da popravi nokat. Tifani je onda pitala šta to lepo miriše, a ja sam joj rekao da su to neki od naših tretmana, ona je onda tražila da uradi tretman i frizuru. Ja sam joj uradio frizuru. Baš je bila divna, kulturna i raspoložena. Kada sam pogledao novine, ja sam video da je to Tifani Tramp. Nisam bio upućen da je to ona. Baš divna, kulturna i vaspitana devojka, baš je ostavila lep utisak, baš sam iznenađen. Veoma sam iznenađen i zbog toga da nisam znao ko je ona, a uglavnom znam ko su svetske ličnosti - rekao je Stevan za Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Donald Tramp

#Tifani Tramp

'