AKTUELNO

Očigledno se savršeno razumeju.

Nakon što je Dara Bubamara tokom protekle noći, kako je sama rekla, slučajno objavila svoj eksplicitni snimak na Instagramu, na kom obnažena pokazuje svoje ogromne grudi, a potom vibrator stavlja u usta, ovaj video preplavio je društvene mreže.

Pevačica se vrlo brzo oglasila na pomenutoj društvenoj mreži, te je istakla da je slučajno ovaj snimak okačila na Instagram.

Foto: Printscreen Twitter, Printcsreen Instagram

Omaklo mi se! Jbg, stisnula pogrešno dugme! Malo sam vežbala (smeh). Nek smo živi i zdravi - u svom stilu objasnila je Bubamara.

Mnogobrojne javne ličnosti oglasile su se nakon Darine objave, a dok su je neki osuđivali, drugi su joj pružili punu podršku.

Jedan od onih koji je podržao pevačicu, bio je njen kolega Sloba Radanović, koji je već mnogo puta izjavljivao da je Dara sjajna žena koja za njega nema mane.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: MALO SAM VEŽBALA... Nakon što je objavila snimak na kojem LIŽE VIBRATOR, oglasila se Dara! ŠOK, priznala SVE! (18+ VIDEO)

Obožavam te, ludo - napisao je Sloba i uz to stavio nekoliko smajlija koji plaču od smeha.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Podsetimo, mnogi su nagađali da između Radanovića i Dare postoje određene simpatije, a da li je upravo ova objava dokaz toga, procenite sami.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Slobodan Radanović

'