AKTUELNO

Pevačica rešila da sada kada je u drugom stanju promeni neke stvari u svom domu.

Ana Nikolić svom mužu Stefanu Đuriću Rasti postavila je posebne uslove. Pevačici trenutno strašno smeta miris marihuane koju njen dragi redovno konzumira, pa mu je naredila da je ubuduće puši isključivo van stana u kom žive.

Foto: YouTube screenshot

Pre trudnoće Ana nije imala ništa protiv marihuane i toga što njen muž redovno puši travu, međutim, sada joj smeta jaka aroma ove biljke, pa je zato i tražila od Raste da je konzumira van kuće - rekao je izvor blizak paru.

Foto: Instagram

Nakon novogodišnjeg nastupa okupili su se sa društvom u njihovom stanu kako bi podelili radosne vesti o prinovi, a Rasta je, kao i obično, opušteno srolao džoint! Međutim, nakon samo par dimova Ana je počela da kašlje, a bila je i na ivici da povraća! Brzo je ustala od stola i krenula ka kupatilu, a i Rasta se našao uz nju jer se baš uplašio. Ana mu je tada rekla da joj se slošilo od dima i mirisa marihuane i zamolila ga da više ne pali u stanu dok je trudna, što je on prihvatio, a nije ni želeo da se raspravljaju oko toga. Uostalom, on je retko kod kuće jer najviše vremena provodi u studiju i na nastupima, pa može da duva koliko god hoće. Kada se vratio za sto, Rasta je odmah ugasio džoint i otvorio prozore da se stan izluftira, ali pred ortacima nije komentarisao kakav su razgovor njegova trudna žena i on vodili, samo je nastavio da ćaska sa ekipom - objasnio je ovaj izvor.

Kako je portal Pink.rs prvi pisao, Ana Nikolić je početkom meseca saznala da je u drugom stanju, a srećne vesto su prvo podelili sa najbližima.

Autor: J. V.

#Ana Nikolić

#Marihuana

#Stefan Đurić Rasta

#trudnica

'