AKTUELNO

Robert Šaulić je pre svih ušao u kapelu kako bi se poslednji put oprostio od oca.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić sahranjen je na Novom groblju u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana. Brojni prijatelji, rodbina, kolege i građani okupili su se da pevača isprate na večni počinak, a među njima je bio i Šabanov vanbračni sin Robert Šaulić koji je svojim pojavljivanjem privukao veliku pažnju. Šaban je inače napravio Roberta nekoliko meseci pre nego što je upoznao ženu svog života, Gordanu koju je kasnije i oženio.

PROČITAJTE JOŠ: ŠABANOV VANBRAČNI SIN SE POJAVIO NA SAHRANI: Ušao u kapelu da se oprosti od oca, napustio je čim je stigla porodica Šaulić

Foto: Pink.rs

Bubnjar Šabana Šaulića, Saša Imetović Bata, koji je bio upućen u odnos preminulog pevača i njegovog vanbračnog sina otkrio je malo poznate detalje javnosti.

- Poznajem Šabanovog sina iz vanbračne zajednice. Lično znam da je Šaban Šaulić davao 500 evra mesečno Robertu Šauliću ranije, šta je posle bilo ne znam. Otac ga je ispoštovao dok je bio živ. On živi u Zrenjaninu i njega čuva neka baba. Ko je ta žena ne znam... Znam samo da Šaban i on jako liče - priznao je Imetović.

Foto: Pink.rs

Pokojni kralj narodne muzike retko je govorio o Robertu, a jednom prilikom je otkrio da on nije rođen iz ljubavi, ali da je uredno ispunjavao svoje dužnosti prema njemu.

- Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine, sada ga ne viđam - izjavio je Šaulić pre nekoliko godina.

Šabanova supruga Gordana jednom prilikom je otkrila da je on čak dao 100.000 maraka Robertovoj majci kako bi ona napravila kuću za njih dvoje, ali i da je pokojni kralj narodne muzike vanbračnog sina priznao bez utvrđivanja očinstva.

Foto: Promo

- Taj dečko ima 36 godina i suludo je očekivati da ga Šaban izdržava. I naša deca rade i sama se izdržavaju, pa je normalno da i on počne da se brine o svojoj egzistenciji. Šaban je 1978. Robertovoj majci dao 100.000 nemačkih maraka da digne kuću za dete i priznao ga je bez utvrđivanja očinstva. Dečku se očito ne radi, pa pokušava da na ovakav način dođe do finansijskih sredstava - izjavila je Goca jednom prilikom.

Autor: Pink.rs

#Šaban Šaulić

'