AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Biljana za vas".

U novom izdanju emisije "Biljana za vas", autorke i voditeljke Biljane Obradović, ove nedelje od 19 časova na kanalu Pink 2, biće emitovani neuobičajeni intervjui i prilozi

Vest da je u 85. godini, nakon borbe sa rakom pankreasa, preminuo modni mag, kreator, fotograf, karikaturista i kreativni direktor modne kuće "Šanel", Karl Lagerfeld, ostavila je čitav modni svet u žalosti. Od Karla su se oprostile brojne poznate ličnosti, manekenke koje su nosile njegove kreacije na svetskim modnim pistama i modeli koji su se našli ispred njegovog objektiva, a svi su složni u jednom - Karl je bio jedinsvena pojava i promenio je živote svih onih koji su imali tu čast i privilegiju da sarađuju sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Biljana Obradović je jedina novinarka koja je intervjuisala Karla Lagerfelda i bila gost na "Šanelovim" revijama u poslednjih 20 godina. U emisiji će biti emitovan Biljanin intervju sa čuvenim Karlom Lagerfeldom, koji je nastao na pariskoj "Nedelji mode" 2002. godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Biljana je razgovarala i sa domaćom sportskom legendom, Dejanom Tomaševićem, našim proslavljenim košarkašem, koji je sada generalni direktor Košarkaškog saveza Srbije. O košarci nekad i danas, ali i o životu i porodici, legendarni Dejan Tomašević pričaće u emisiji "Biljana za vas".

Foto: TV Pink Printscreen

U ovonedeljnoj emisiji gostovaće i Sever Zolak, jedan od najuticajnijih sprskih modnih fotografa, koji iza sebe ima bogato radno iskustvo. Jedna od njegovih najzanimljivijih saradnji u karijeri dogodila se nedavno u Kini. Naime, Sever je u Pekingu radio reklamu za jednu od najvećih kompanija luksuznih satova čije je zaštitno lice holivudski zavodnik Bred Pit. Kako je izgledala saradnja sa poznatim glumcem, Sever će ispričati u emisiji "Biljana za vas".

Foto: TV Pink Printscreen

Pravo iz Njujorka, za emisiju "Biljana za vas" govori planetarno poznat i priznat dizajner Karim Rašid. Kada je reč o enterijeru, modnom dizajnu i arhitekturi, on je na samom svetskom vrhu - iza sebe ima više od 3.000 dizajniranih predmeta u prozvodnji, više od 300 nagrada i rad u više od 35 država. Jedan od najznačajnijih projekata na kom je radio, jeste dizajniranje jednog od deset najboljih svetskih hotela u Tel Avivu. O odrastanju, dizajnu danas i ono što nas očekuje u dizajnu enterijera u budućnosti, Karim Rašid govoriće upravo u emisiji "Biljana za vas".

Foto: TV Pink Printscreen

Meri Dajmond, najveći fengšui stručnjak, videom iz Londona govori o saradnji sa svetskim zvezdama poput Stivena Spilberga i "Rolingstounsa", ali i o knjizi "Tajna", koja je osvojila Evropu i svet.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji "Biljana za vas", Branko Golubović Golub iz grupe "Goblini" predstaviće autobiografsku knjigu koja nosi naziv "Izgužvane misli".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite fantastične intervjue u emisiji "Biljana za vas" u nedelju 24. februara od 19 časova samo na kanalu Pink 2.

Autor: M. Đ.

#Biljana Obradović

#Biljana za Vas

#Dejan Tomašević

#Karl Lagerfeld

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'