AKTUELNO

Odnela sam mu toplu garderobu, hranu i novac. Potrebno mu je još stvari, kao i novčana pomoć. Nema šta da jede, danima nije jeo, rekla je glumica.

Članica žirija "Ja imam talenat" otišla je u Žagubicu i posetila Dejana Ketića, dečka čija životna priča je potresla članove žirija šou programa "Ja imam talenat", ali i celu Srbiju. Danica Maksimović je Dejanu odnela hranu i garderobu, ali kako kaže, to nije dovoljno.

Svi su govorili da je ova priča dirnula Srbiju, ali nisam sigurna koliko je to tačno. Da je tako, reagovali bi neki ljudi, bar u opštini Žagubica. To gde Dejan živi, to nije trošna kuća, nije čak ni štala... To je toliko strašno da to nema nigde. Dečko živi u bedi, to je katastrofa. Nemoguće da niko od nadležnih organa u toj opštini nije mogao da mu nađe jednu sobicu jer sam sigurna da postoje neke socijalne prostorije koje su odavno mogli da dodele Dejanu. Mogli su makar grejalicu da mu obezbede. Ljudi okreću leđa kada ga vide na ulici, nije on birao svoju sudbinu. Tamo je Homolje, mnogo je hladno, temperatura ide do minus 15 stepeni, a Dejan spava u nehumanim uslovima - rekla je Danica.

Foto: Printscreen Youtube

Članica žirija "Ja imam talenat" je Ketiću odnela je stvari i hranu, a potom platila mesečnu kiriju za sobicu, koju je dugovao.

Odnela sam mu toplu garderobu, hranu i novac. Potrebno mu je još stvari, kao i novčana pomoć. Nema šta da jede, danima nije jeo. Kada sam videla kako jede ono što sam donela, nisam mogla da verujem, to je stvarno jedna velika tuga. Plakala sam kada smo se rastali, bilo mi je baš teško. On se snalazi u svom tom haosu, sezonski radi u šumi, poteže teret duplo teži od svoje težine... Zbog toga je imao čak i operaciju... Tragična je to priča - rekla je glumica.

Autor: J. V.

#Danica Maksimović

#Dejan Ketić

#Ja imam talenat

#Takmičar

'