AKTUELNO

Stravična tragedija zavila je u crno celu porodicu i današnji dan najtužniji je rođendan Šabanove ćerke.

Šaban Šaulić, koji je poginuo u stravičnoj nesreći u Nemačkoj 17. februara, neposredno pre odlaska u Nemačku, pripremao je zajedno sa suprugom Gordanom slavlje za najstariju ćerku Sanelu.

PROČITAJTE JOŠ: ISPLIVALI NOVI DETALJI O TURČINU KOJI JE USMRTIO ŠABANA I NJEGOVOG MUZIČARA: Prijavljen na lažnoj adresi, automobil nije bio njegov, započeta istraga!

Foto: Printscreen/www.westfalen-blatt.de, Pink.rs, e-stock Miloš Rafailović, Printscreen Instagram

Naime, Sanela je rođena 21. februara i tačno na današnji dan ona je trebalo rođendan da proslavi sa najbližima. Međutim, stravična tragedija zavila je u crno celu porodicu i današnji dan najtužniji je rođendan Šabanove ćerke.

Foto: TV Pink

Ćerka Sanela podarila je ocu dvoje unuka - Luku Adžića, kojeg je dobila u prvom braku sa Ivanom Adžićem, i ćerku Unu koju ima sa sadašnjim suprugom, trenerom FK Partizan Zoranom Batom Mirkovićem.

Podsetimo, Sanela i Mihajlo su odmah, čim su saznali za tragediju, otputovali u Nemačku, ali će im danas tek nakon obdukcije biti dozvoljeno da telo preminulog oca dovezu u Srbiju. Kako se pisalo, Sanela je molila samo da se njen otac ne sahrani na njen rođendan.

Autor: Pink.rs

#Rođendan

#Sanela Mirković

#Šaban Šaulić

'