AKTUELNO

Dobrojevićeva je na sve načina pokušavala da opravda Vladimirove postupke.

Zadrugari su spremni dočekali ,,Pitanja gledalaca", a na samom početku nastala je opšta pometnja u Beloj kući, jer su gledaoci kraj malih ekrana svojim pitanjima raskrinkali mnoge ukućane.

Tako je jedan od njih upitao da li je Staniji Dobrojević i dalje slaba tačka Luna Đogani i kako se osećala kada je po izlasku iz Zadruge gledala klipove u kojima se Vladimir Tomović udvarao mladoj blogerki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nervirala sam se kad je krenuo trougao. Kad god sam se pitala zbog čega je to tako, on je meni govorio da je ona trčkarala oko njega. Međutim, kad sam izašla, imala sam priliku da vidim klip gde joj je nudio neku majicu. Pitala sam ga za to, rekao je da se samo sp*dao. Rekao je da želi da pravi priču po svaku cenu, to mu je bila neka karta da zavrti priču oko sebe. On je ubeđen da i ona to voli, pogotovo zato što je zauzeto da trči za tim. Ja sam se našla u drugom problemu pa sam pomislila da sam mu i ja taktika. Mi smo to raščistili, rekla sam mu da su to seljačke fore iz Bara - rekla je Stanija.
Ja Vladimira poznajem, javio mi se pre ulaska u Zadrugu i pitao me kako se ko kotira. I te kako zna da se kači za favorite i samim tim što se zna Stanijina i Lunina reputacija, želeo je da uspostavi kontakt. Na kraju je ipak Stanija. Sa Lunom nije mogao i to je to - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Blogerka nije dozvolila da je Stanija svojim komentarima izbaci iz takta, pa je odlučila da joj na sebi svojstven način odgovori.

Što se tiče Stanije, opet je pokušala da me isprovocira. Ne vređa me to, ja sam bila sa jednim zauzetim muškarcem, to je bila moja ljubav. Sad sam zaljubljena i srećna sam. Nisi mi interesantna, samo pokazuješ da ti smetam, više bih te poštovala da mi kažeš sve u lice. I bolje ti je obrati pažnju koga muvaš i sa kim flertuješ, ja znam da ne voliš zauzete i da nisi u tom fazonu. Dečko je ovde pokušavao sa svakom da uspostavi kontakt, sa njom je uspeo i želim vam svu sreću - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Dobrojevićeva je pokušala da opravda svoje izlaganje, pa je ispričala i kako su raskinuli.

Tačno je da je naš odnos krenuo od zadatka kod Drveta mudrosti. Krenulo je sve od taktike, sve stoji. Kad se to završilo, to je kliknulo i desile su se emocije. I kad sam izašla, krivila sam sebe kao da li je moguće da sam opet dozvolila to. Ja sam njega šutnula. Međutim, mi smo izgladili sve i apsolutno nemam sumnju, ali emocije su iskrene. Da nisu iskrene, mi ne bi bili povezani - rekla je Stanija.

Detaljno o ovoj raspravi, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jelena Krunić

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'