AKTUELNO

Jedna od najlepših Novosađanki trebalo je za tri meseca da se uda za Šaulićevog naslednika, a sad je u dubokoj crnini.

Smrt kralja narodne muzike Šabana Šaulića uznemirala je ceo region, a pojavljivanje jedne plave osobe izvala je veliko interesovanje medija.

Javnost je ubrzo saznala da je u kuću žalosti na Dedinju stigla Mihajlova verenica, izvesna Danijela Mandić, plava i lepa devojka, do tada nepoznata domaćim medijima.

Foto: Pink.rs

Kako Pink.rs saznaje, reč je o naslednici dve najbogatije porodice iz Vojvodine. Naime, njena majka je iz čuvene porodice Rodić, dok je otac takođe iz veoma uspešne i bogate imperije Mandić iz Kule.

Foto: Pink.rs

Inače, Danijela u Novom Sadu važi za jednu od najlepših devojaka, a sa Mihajlom Šaulićem joj neće biti prvi brak. Naime, Danijela je bila već udata, ali taj brak nije dugo trajao.

Budići mladenci zbog Šabanove smrti odložili su venčanje do daljnjeg, a Danijela sve vreme provodi uz svoju svekrvu Gocu, dok se Mihajlo nalazi u Nemačkoj gde čeka da preuzme telo svoga oca.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Prema nezvaničnim informacijama legendarni pevač bi trebalo da bude sahranjen u petak na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Autor: Pink.rs

#Mihajlo Šaulić

#Šaban Šaulić

'