AKTUELNO

Nije mogla da sakrije tugu.

Proteklih dana vest o užasnoj nesreći kralja narodne muzike, Šabana Šaulića potresla je ceo region. Danima unazad u dom Šaulića na Dedinju pristizale su mnogobrojne kolege i prijatelji koji su došli da pruže podršku i utehu Šabanovoj porodici.

Foto: Pink.rs

U jutarnjim satima, među prvima je u kuću žalosti pristigla Mihajlova verenica Danijela, koja je došla kako bi Goci pružilu podršku u najtežim trenucima.

PROČITAJTE JOŠ: ILDA JE OVO OBJAVILA SAMO ČETIRI DANA PRE OČEVE SMRTI: ZANEMEĆETE OD ŠOKA kad vidite šta je Šabanova ćerka poslednje objavila na Instagramu! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Zavijena u crno, Danijela je samo projurila do kapije, pa je stavila crne velike naočare kako se ne bi videlo njeno uplakano lice, a u rukama je nosila novine.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Šabanova deca, sin Mihajlo i ćerka Sanela nalaze se u Nemačkoj gde su otišli kako bi preuzeli telo svog oca. Sa Gocom je sve vreme njihova ćerka Ilda, a u teškim trenucima je sa njima i Mihajlova verenica Danijela, kojom je on trebalo da se oženi za tri meseca, međutim velika tragedija ih je omela u planovima.

Pink.rs

#Ilda Šaulić

#Šaban Šaulić

'