AKTUELNO

Ona kaže da se bez razmišljanja oblači i napušta postelju ako frajer ne ispuni njena očekivanja.

Klaberka Tamara Đurić kaže da je u krevetu vatrena, dominantna i nezasita, jer zahteva od muškarca da je uvek zadovolji. Ako neki frajer ne ispuni njena očekivanja, ona se bez razmišljanja oblači i napušta njegov krevet.

- Prema muškarcima se ponašam onako kako zaslužuju. Dominantna sam, radim šta želim i tražim da budem zadovoljena. Da budem carica u krevetu. Isključivo iz ljubavi upražnjavam seks. Kada vidim da to više nije to, ostavljam odmah, a oni trčkaju za mnom. Ne mogu da ih se otresem. Svaki muškarac kog sam ostavila vraćao mi se - kaže Tamara.

Foto: Instagram

Većina muškarca seks sa njom zamišlja kao divlju i uzbudljivu igru, ali klaberka naglašava da je "talentovanija" nego što bilo ko može i da zamisli.

- Ne znam kako me ljudi doživljavaju, ali definitivno sam bolja od slike koju imaju u glavi. Vatrena sam, znam šta želim i zahtevam da mi bude ispunjena svaka želja. Uživam u odnosu sa svojim muškarcem dok to ne počne da me smara. Kada vidim da moram doslovce sve da objasnim, šta i kako treba, lepo ustanem iz kreveta i odem. Druga prilika ne postoji - objašnjava ona.

Bez obzira na to što zbog oskudnog oblačenja, oštrog jezika i mangupskog stava ostavlja utisak da je perverzna žena, Tamara kaže da nema često "prljave" ideje.

- Nisam perverzna, ali dok traje seks, želim da mi bude fantastično. Znam da i moj muškarac uživa, jer se svaki posle seksa sa mnom zaljubi do ludila - kaže Tamara.

Autor: V. T.

#Seks

#Tamara Đurić

'