AKTUELNO

Najnoviji detalji o stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja je Šaulića koštala života.

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić u nedelju, 17. februara, preminuo je nakon saobraćajne nesreće u Nemačkoj, a sada su procurile nove informacije o njegovim poslednjim trenucima.

- Helikopterom je dopremljen do bolnice. Porodica je pričala sa doktorkom koja ga je reanimirala, a imao je maskimalni tretman kada je medicinska pomoć u pitanju. To je jedna od najboljih bolnica u ovom delu Nemačke u koju je prebačen - rekao je izvor, pa dodao:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Ta srčana aorta je bila smrtonosna i reanimacija je trajala dva i po sata. Nažalost nije preživeo.

Šaban Šaulić je posle udesa na auto-putu kod Bilefelda sam izašao iz smrskanog automobila i ušao u sanitet.

Međutim, prema nezvaničnim informacijama, moguće je da je od udarca Šabanu Šaulića pukla srčana aorta, te da je usled komplikacija preminuo u bolnici.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Minstarstvo spoljnih poslova,

Šaban Šaulić je juče ujutru poginuo u Nemačkoj, vraćajući se sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao nemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola. Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a tačan datum sahrane će biti naknadno objavljen.

Autor: Pink.rs

#Šaban Šaulić

'