AKTUELNO

Spekuliše se da je srčani udar, ne znam, ne sećam se ja sam bio u nesvesti. U jednom trenutku sam se probudio, kada su sekli auto i vadili nas iz njega, rekao je za televiziju Pink, kum porodice Šaulić, Slobodan Stojanović.

Kum porodice Šaulić, Slobodan Stojanović, nalazi se u bolnici u Nemačkoj, gde je smešten nakon teške nesreće, koja je nažalost bila kobna po našeg poznatog pevača, a njegovog kuma, Šabana Šaulića.

Vidno potrešen, u izjavi za televiziju Pink, rekao je da se ne seća kako se tačno dogodila nesreća, jer se odmah, od siline odarca onesvestio.

Foto: Kobra

- Bio je vezan, i ja se iskreno plašim da je od siline udarca povredio aortu koju je operisao. Spekuliše se da je srčani udar, ne znam, ne sećam se ja sam bio u nesvesti. U jednom trenutku sam se probudio, kada su sekli auto i vadili nas iz njega – rekao je Stojanović.

Kako kaže, video je kako doktori pokušavaju da ožive Mirsada.

- Čuo sam kako kažu da spava, i da treba da ga probude, i onda sam se ponovo onesvestio – rekao je Stojanović.

Foto: Printscreen/www.westfalen-blatt.de

Podsetimo, Šaban Šaulić juče je nastradao u saobraćajnoj nezgodi u Nemačkoj, kada se u automobil u kom je bio zakucao tridesetčetvorogodišnji vozač, koji je svojim vozilom upravljao u alkoholisanom stanju, bez dozvole. Spasilačke ekipe brzo su izašle na mesto nesreće, ali Šauliću nije bilo pomoći.

Pink.rs

#Nesreća

#Šaban Šaulić

'