AKTUELNO

Doktori su o uzrocima smrti obavestili najuže članove porodice.

Šaban Šaulić juče je nastradao u saobraćajnoj nezgodi u Nemačkoj, kada se u automobil u kom je bio zakucao tridesetčetvorogodišnji vozač, koji je svojim vozilom upravljao u alkoholisanom stanju, bez dozvole. Spasilačke ekipe brzo su izašle na mesto nesreće, ali Šauliću nije bilo pomoći.

Foto: E-Stock/Masanori Jošida

Uprkos tome što dali sve od sebe da mu spasu život, svaki pokušaj lekara bio je bezuspešan, a kobno po Šabana bilo je pucanje aorte, kaže dobro obavešteni izvor blizak Šaulićima za Pink.rs.

- Ovo je stvarno tuga. Namučio se, niko nije ni sanjao da ovo može da se desi, da će ovako da skonča. Njegovi su dobili informaciju od doktora da mu je pukla aorta, da su pokušali da je sastave, ali nije mu bilo spasa. Što je najgore, on je i ranije imao ozbiljne zdravstvene probleme zbog aorte, koju je, sećate se, pre tri godine operisao... To je bilo 2016. godine, u Italiji, tada je našao tamo jednu od najboljih, specijalizovanih klinika. Rešio je tada problem, al' ovo je bio kraj, ovo nije mogao da izdrži - kaže izvor blizak Šaulićima.

Foto: M Jošida

Pink.rs

#Saobraćajna nesreća

#Šaban Šaulić

'