AKTUELNO

Pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo tako što je pijani vozač udario od pozadi auto u kome je bio Šaulić.

Nakon završenog nastupa u Bilefeldu, gradu na severpoistoku Nemačke Šaban je sa muzičarima otišao u hotel kako bi pokupio stvari, a nakon toga se zaputio u aerodrom u Dizelodorf gde je imao rani jutarnji let za Beograd.

Nedaleko od grada gde je nastupao ispred njih se dogodio saobraćajni udes te je ta deonica puta bila zatvorena, a oni su bili prisiljeni da se zaustave ispred samog mesta nezgode.

U tom trenutku vozač koji je bio u alkoholisanom stanju i bez vozačke dozvole je udario u vozilo u kojem se nalazio Šaban sa muzičarima Mirsadom Kerićem i Bobanom Stojadinovićem.

Foto: Printscreen/www.westfalen-blatt.de

Od siline udarca, prema nezvaničnim informacijama, Šaban je doživeo teške telesne povrede, dok je Mirsad teško povređen a lekari se i dalje bore za njegov život. Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Kako pišu tamošnji mediji vozač koji je upravljao putničkim vozilom koji je udario u auto u kojem se nalazio Šaban upravljao je automobilom brzinom većom od 180 km na čas.

#Automobil

#Nesreća

#Šaban Šaulić

'