AKTUELNO

Jelena se nadala da će se njen otac oporaviti i veoma je teško podnela vest da je izgubio bitku za život.

Jelena Jevremović, ćerka Mikija Jevremovića, koji je preminuo u petak u 75. godini života, još se nije pomirila sa tim da je njen otac napustio ovaj svet.

- Niko nikada nije spreman da se rastane od roditelja, bez obzira na godine. On je uvek bio snažan i jak i ne pamtim da je ikada bio bolestan. Bez obzira na njegovu hiperetenziju i povišen šećer, on je pio te lekove i nastavljao da živi punim plućima. Uvek je bio dobar čovek, svima je pomagao - kaže Jelena.

Foto: Instagram

Ona i njen pokojni otac bili su nerazdvojni kad se povukla iz javnosti.

- Mnoge su mi se slike jednostavno vratile i uspomene otvorile, sve ono što čovek stavi u jedan ćošak i gurne kada se dese ovakve stvari, dođu neke nove uspomene na red. Što se njega tiče, toliko toga me vezuje za njega. Kada sam se pre nekoliko godina vratila iz Pariza i posvetila se porodici, a povukla iz javnog života, bili smo baš nerazdvojni. Mnogo vremena smo provodili zajedno, mnogo više nego u detinjstvu i svim prethodnim godinama - priča ona kroz suze.

Foto: Facebook

Jelena se nadala da će se njen otac izvući i oporaviti se.

- Verovala sam da će dobiti bitku, svako ko u sebi gaji veliku ljubav to pretpostavlja. Tata i ja smo se mnogo voleli, kako na privatnom, tako na poslovnom planu, prosto smo bili isprepletani. Na sve to, između naših rođendana je razlika jedan dan, njemu je 27. marta, meni 28. Pamtiću sve, najteže mi padaju pesme, jer će me svaka njegova pesma podsetiti na njega i iznova mi donositi suze - rekla je Jelena.

Autor: V. T.

#Jelena Jevremović

#Miki Jevremović

#Smrt

#pevač

#pevačica

'