AKTUELNO

Prerano je da razmišlja o ženidbi!

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" posetila je nekadašnjeg zadrugara, Vladimira Tomovića u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. On je tom prilikom govorio o svom odnosu sa Stanijom Dobrojević, ali i o poseti Rumi, kada je upoznao čitavu njenu porodicu.

Pre par dana smo imali nekih razgovora, ali je fora u tome što je gospođa Dobrojević imala smrtni slučaj u porodici. Sve je okej, imam odlično mišljenje i o njoj i o njenom bratu i svim ljudima koje sam u Rumi upoznao. Stanijina mama je sušta suprutnost njoj, žena fina na mestu, kulturna i normalna - rekao je Vladimir reporteru Nemanji Vujičiću.

Foto: Pink.rs

On je ovom prilikom i opisao kako je tekla njegova poseta Rumi, ali i da je sa Stanijom razmenjivao strasti skoro dva sata. On je ispričao i da je suviše rano da bi razmišljao o tome da postane zet Dobrojevića.

Sačekala me je na aerodromu, otišli smo za Rumu imali smo tih 24 sata. Prelepo iskustvo, prelepa atmosfera. Stanija van rijalitija je potpuno druga osoba. Prvo smo se ljubili prvih dva sata. Logično da smo pretresli sve teme, postojalo je nešto što je kliknulo, nešto van svih onih limunada i vezica u rijalitiju. Mi smo dvoje ozbiljnih ljudi, u ozbiljnijim smo godinama - ističe Tomović i kaže da još uvek rano da razmišlja o daljim koracima sa Stanijom:

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: PREDOSETILI SMRT LEGENDARNOG PEVAČA?! Toma i Zorica pričali o saobraćajnim nesrećama, a naježićete se zbog jednog detalja! (VIDEO)

Prerano je da govorim o tome, naročito zbog ovih dešavanja u "Zadruzi", ove razdvojenosti. Videli smo se četiri dana pre nego što je ona ušla u rijaliti, očekivali smo da zajedno uđemo, ali neke stvari se nisu poklopile - objašnjava bivši zadrugar.

Foto: RTV Pink

On je prokomentarisao i Stanijin odnos sa Davidom Dragojevićem, da između njih ne postoji ništa i da nikako ne želi da ga bilo ko upoređuje sa nekadašnjim cimerom:

Vidim po njenom ponašanju u rijalitiju i njenim reakcijama. Koliko govori da joj nedostajem i koliko joj je bilo lepo dok sam ja bio tamo. Nemam sumnje kada je ona u pitanju. Više je novinari i ukućani povezuju sa Davidom nego ona sama. Nismo on i ja ista dimenzija, on je momak mučenik koji nema stav, nema karakter. Ja sam ubeđen da ona mene neće tamo da prevari - siguran je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'