AKTUELNO

Šaulićeve komšije tvrde da je on bio njihov omiljeni komšija, kao i da se nikad ni sa kim nije svađao.

Vest da nas je danas napustila legenda narodne muzike Šaban Šaulić potresla je domaću javnost, a posebno njegovu porodicu i sve one koje su ga poznavali. Ekipa portala Pink.rs danas je ispred kuće Šabana Šaulića na Dedinju gde se neprekidno smenjuju pevačevi prijatelji, kolege i komšije koji dolaze da njegovoj porodici izjave saučešće.

PROČITAJTE JOŠ: SIN MIHAJLO I ĆERKA SANELA NAPUSTILI KUĆU NA DEDINJU: Šabanova naslednica krenula za Nemačku da preuzmu telo svog oca!

Foto: Pink.rs

Ispred kuće porodice Šaulić na Dedinju mogu se čuti jecaji, a ceo Šabanov komšiluk duboko je potresen zbog tragične vesti koja ih je jutros zatekla. Šaulićeve komšije tvrde da je on bio njihov omiljeni komšija, kao i da se nikad ni sa kim nije svađao.

- Ceo Šabanov komšiluk je u suzama. Ovo je za sve veliki gubitak, on je bio dobar komšija, pevač, a pre svega veliki čovek. Uvek se svima javljao u komšiluku i ni sa kim se nije svađao, svi su ga mnogo voleli  - rekao je za Pink.rs Šabanov komšija Boban Dišić.

Foto: Pink.rs

Šaban Šaulić nastradao je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Nesreća se dogodila u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke, a Šaban je tamo imao nastup.

Pogledajte video koji je naša ekipa zabeležila ispred kuće tragično nastradalog Šabana Šaulića:

Autor: Pink.rs

#Šaban Šaulić

'