AKTUELNO

Tenzija se ne stišava.

Zadrugari ove noći odgovaraju na "Pitanja novinara", a predstavnike sedme sile je zanimao sukob između Stanije Dobrojević i Zerine Hećo koji tinja već neko vreme.

Stanija je nakon svog povratka okarakterisala Zerinu kao folirantkinju i stala je na stranu njenog bivšeg dečka Baneta Čolaka, što je bio povod za žestoku svađu.

U jednoj svađi si rekla da je Zerina ljubomorna na tebe? Da li je u pitanju tvoj atraktivan izgled ili nešto drugo? - glasila su pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se od početka kačila na mene i prozivala me. Čeka i najmanji povod da me proziva. Mislim da to radi taktički. Ja sam već afirmisana i stvorila sam ime, nema potrebe da se sa nekim kačim. Mislim da je ona folirant i fantastična glumica. Iskoristila je Baneta da bi prikrila šta je ona i šta je radila - odgovorila je Stanija, a onda se umešala i Zerina:

Foto: TvPink Printscreen

Žao mi je što je loš govornik, pa samu sebe demantuje. Ja sam od početka komentarisala sve, iznosim svoje mišljenje kao i u svojoj kući. Kada se vratila ja sam joj pružila ruku. Povredila me je kao ženu kada me je okarakterisala kao folirantkinju koja je iskoristila Baneta Čolaka. Ona je ta koja traži konflikt, a ja ću da se branim - rekla je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Stanija OTKRILA zanimljiv detalj iz svog privatnog života, a onda ju je Bora jednim predlogom OSTAVIO BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'