AKTUELNO

Ne može da se pomiri sa činjenicom da njen bivši uživa sa drugom devojkom.

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga 2" koji obara sve rekorde, Aleksandra Subotić svojim potezima ne prestaje da šokira domaću javnost. Podsetimo, Subotićeva je iz "Zadruge" diskvalifikovana nakon što je fizički nasrnula na Minu Vrbaški koju je udarila na Božić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: NIKAD VEĆI DEKOLTE: Dara Bubamara usnimljena u veoma izazovnom izdanju ispred svog stana, a evo gde se uputila tako sređena! (PAPARACO)

Nakon što je napustila Belu kuću, Aleksandra je pokušala neovlašćeno da upadne u posed televizije Pink i rijalitija "Zadruga", a tom prilikom napala je obezbeđenje, reportere i organizatore. Ona je tom prilikom bezuspešno pokušavala da dozove svog tadašnjeg dečka Davida Dragojevića, a zbog svega su obavešteni i pripadnici policije.

Foto: Rijaliti Zadruga

David Dragojević odlučio je da nakon toga okonča vezu koju je imao sa Subotićevom, zbog čega je uplovio u novu romansu sa cimerkom Anom Korać. Mnogi zadrugari stava su da je David sada mnogo pozitivniji, kao i da u velikoj meri uživa u ovoj vezi.

Subotićeva očigledno ne može da se pomiri sa činjenicom da je Dragojeviću život mnogo lepši bez nje, što je još jednom dokazala svojom novom objavom na Instagramu, koju su mnogi okarakterisali kao bizarni očajnički potez.

Foto: Pink.rs

Aleksandra je objavila fotografiju na kojoj mladi zaljubljeni par leži mrtav u lokvi krvi na krevetu, dok je pored njih devojka koja u jednoj ruci drži nož, a u drugoj telefon kojim ih fotografiše. Subotićeva je sebe u opisu objave uporedila sa devojkom sa fotografije.

Foto: Printscreen Instagram

Da li vam ova crna-kratko ošišana dama podseća na mene? Mora da je zbog frizure - napisala je Aleksandra.

Podsetimo, nakon napuštanja "Zadruge 2" Aleksandra Subotić je nastavila da živi u Veterniku u porodičnoj kući Davida Dragojevića sa svojom ćerkom, odakle se još uvek nije udostojila da izađe, iako David voli drugu devojku.

Pink.rs

#Aleksandra Subotić

'