AKTUELNO

Nije žalio!

Folk pevač Radiša Trajković Đani vredno radi na pripremi svog velikog koncerta u "Štark areni" koji je zakazan za 8. mart ove godine.

U međuvremenu, on je odlučio da sebe počasti, pa je kupio ručni sat vredan čitavo malo bogatstvo.

Đani je dugo planirao kupovinu sata svetski poznate robne marke, i to baš model „Lebron Džejms“. Verzija tog modela, u zlatno-roze boji, koju je Đani izabrao, košta 100.000 evra - rekao je izvor blizak ovom pevaču i dodao:
Nije bio siguran da li je pametno da baš sada iskešira toliki novac, budući da mu predstoje „Arena“ i koncert koji puno košta. Da preseče i kupi ga, pomogla mu je supruga Slađa, koja mu je rekla da će novac zaraditi, a da merak nema cenu, te da ga je zaslužio.

PROČITAJTE JOŠ: OPET DOKAZAO DA JE OZBILJAN CAR! Zorica i Kemiš i posle više od TRI DECENIJE BRAKA slave Dan zaljubljenih: Zbog poklona koji je dobila, pevačica VAN SEBE! (FOTO)

Pevač je ovu informaciju potvrdio, ali nije želeo da govori o tome koliko je platio sat koji će od sada krasiti njegovu ruku.

Tačno je da sam kupio sat koji mi se dopao. A o tome koliko sam ga platio, ne bih govorio. Nikada se nisam razmetao novcem, niti pričao koliko šta košta. Smatram da je neukusno da o tome pričam, jer i sam nikada nisam zabadao nos u tuđ novčanik. Jedan je život, sve što potrošim, opet ću da zaradim - rekao je Đani.

Pink.rs

#Radiša Trajković Đani

'